26. helmikuuta 2013

Now that you know, this is my life

Tuntuu aika hassulta alkaa kirjottaa blogia! Se on ollu pitkäaikainen unelma mutta aiemmin ei oo rohkeus riittäny, saa nähä miten pitkään se riittää nyt :D Ei voi tietää lukeeko tätä kukaan eikä oikeen tiiä mistä alottais, mutta jospa juttu alkaa tästä pikku hiljaa luistamaan. :)

Tänään oli ihanan keväinen ilma! Aamulla jo harkitsin keltaisten lempparikumppareiden vetämistä jalkaan mutta kumpparikelit ei kuitenkaan taida vielä olla. En kyllä malta oottaa niitä! Se ihana tunne kun pääsee hyppimään rapakoissa ja kastelemaan kaikki vieressä olijat, ah!<3 Ja pian kumpparikelien jälkeen tulee ballerina- ja avokaskelit, pääsee pitämään ihania korkkareita ja ballerinoja jotka on talven yli lojunu kaapin pohjalla! Pian se vääryys korjataan onneksi. :)

Tänään päällä oli keltainen Tallinnan Mohitosta kesällä kotiutettu hame sekä H&M:n vanha neule, joka näyttikin pitkän ajan jälkeen aika kivalta päällä.


Näin sitä venytellään :--DJa korvissa suloiset pikku ankkaliinit! Lähikuvaa ei nyt ole, mutta siellä ne killuu!

 
Iltalukemiseksi pitäs vielä ottaa psykan kirja kätösiin ja yrittää jaksaa päntätä vielä vähän, että kirjoituksista selvittäis jotenkuten kunnialla! Criminal Minds -maraton houkuttelee kyllä hiukkasen enemmän, katotaan miten käy ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished