28. helmikuuta 2013

The sun will shine till eternity

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä! Oli ihana herätä aamulla kun ikkunasta ulos katsoessa näki auringon ja tuli heti keväinen fiilis. Olin tänään töissä ja lukeminen jäi taas vähälle, yllätys yllätys... No, mitä sitä turhia stressaamaan! Vielähän tässä kerkee lukea. Elämästä pitää nauttia, eikä psykan yo-kokeeseen lukeminen oo mun nautinnon aiheiden kärkipäässä :--D Päivässä oli kuitenkin paljo niitä muita ihania asioita, jotka toi mahtavan fiiliksen!

Töiden oli taas baletti ja tytöt oli niiiin suloisia! Yks tyttö oli piirtäny ja liimannu tarroja paperille mulle ja Jonnalle, oijoi! Baletissa tulee aina niin hyvä fiilis, kun 6-7 vuotiaat tytöt on niin aitoja ja rehellisiä. Ja kuka vois olla hymyilemättä kun pikkutyttö halaa ja sanoo: "mä en päästä susta ikinä irti" ! :)

Tässä baletinopettajien "taidonnäyte"....... :--DBaletin jälkeen näin taas pitkästä aikaa mun lemppariserkkua, jonka vaatevaraston pääsin tsekkaamaan ja muutaman kappaleen sieltä omaan vaatekaappiini kiikuttamaan ;) Ja ihaninta koko päivässä oli kummipojan näkeminen! Poitsu tuntuu kasvavan silmissä ja ihanat ja koko ajan kehittyvät selitykset on jotain sanoinkuvaamattoman suloista!<3

Päälle eksyi tänään valkoista ja pinkkiä keväisen sään kunniaksi. Oli pakko pukea jotain raikasta, kun ulkonakin näytti niin kauniilta. :)

Taustan ois voinu toki valita hieman järkevämmin, ei oikein valkoiset vaatteet lumihangesta erotu.. :D No, ens kerralla sit!Taustalla voi havaita Nasun häkin, joka oli tottakai tarkoin valittu kuviin!

 

Ja lopuksi vielä lähikuvaa asusta ja ihanista pitkistä (huonokuntoisista) hiuksistani jotka huomenna lyhenee! :( Hauska mennä parturiin ja sanoa etten tiiä mitä haluan tehä hiuksilleni... Noo, jospa parturilla ois enemmän ideoita kun mulla! Ehkä uusista hiuksistakin tulee tänne kuvaa jossain vaiheessa, kun pääsen apuanelyheninäytänkaljulta -kriisistä yli ;)

2 kommenttia :

  1. Ne oli just hyvät hiukset ne uudet hiukset, paremmat kuin vanhat vaikka ei niissäkään mitään vikaa ollut:)!Mukavaa perjantai-iltaa!toivoo Lemppariserkku;)

    VastaaPoista
  2. Ai oikeesti oli? :D Kiitti! :) Mukavaa perjantai-iltaa teillekin sinne<3

    VastaaPoista

Blog Design by Get Polished