27. helmikuuta 2013

Tyylini kulmakivet

Tyylini on sekoitus tyttömäisyyttä ja naisellisuutta, korkokenkiä sekä hulmuhelmoja. Mekot ja hameet ovat suuri rakkauden kohteeni, varsinkin romanttiset ja kellohelmaiset. Rakkauteni hameita ja mekkoja kohtaan syttyi parisen vuotta sitten. Muutama vuosi sitten minulla oli musta teiniangstikausi, jolloin suosin mustia vaatteita lähes päivittäin. Nyt en osaa kuvitella itselleni kokomustaa asua :D Nykyään rakastan värejä, varsinkin ihanat pastellit vetävät minua puoleensa! Mintunvihreä, vaaleanpunainen ja lohenpunainen ovat vaan niin herkullisia, ettei niitä voi vastustaa. Oikeastaan lähes ainoat värit joita en "osaa" käyttää, ovat tummansininen, kirkkaan oranssi sekä harmaa. Kyllä nekin välillä menee, jos ne vaan yhdistää tietynlaiseen asuun.

Tässä muutama kuukausi sitten otettu kuva, jossa näkyy useita elementtejä, joita pukeutumisessa suosin. Sukkahousut, pitkä neule, kukka hiuksissa, punainen huulipuna. Kiitos kuvasta Jonnalle! :)


Punainen on myös yksi lemppariväreistä, ja sitä näkeekin päälläni usein. Ja oi, keltaiset kumpparit, kohta pääsette jalkaan ja rapakoihin hyppimään!Kengät ovat heikko kohtani. Varsinkin korkokengät, joita ei vaan koskaan voi olla liikaa! ;) Omistan korkkareita monissa eri väreissä ja malleissa, ja rakkauteni niitä kohtaan ei sammu luultavasti koskaan :--D Kesällä suosikkejani ovat myös ballerinat, joita voi tottakai hamstrata kaikissa mahdollisissa sateenkaaren väreissä. No okei, ei ihan, mutta niitä vaan kerääntyy pikku hiljaa.. :)
Talvisin pidän saappaista ja nilkkureista, korkoa tottakai pitää olla, ja värit kelpaavat talvellakin!

Kengistä en tähän hätään hirveesti kuvia löytäny, mutta tässä ihanat Sokokselta löydetyt kaunokaiset, jotka ovat päässeet jalkaan ihan liian harvoin! Tänä keväänä on paljo juhlia tulossa, joten eiköhän siihen asiaan tule muutosta ;)Laukuissa suosin värikkäitä ja melko suuria yksilöitä. Laukussani kulkee lähes koko omaisuus, ja tarvittaessa sinne täytyy mahtua vielä enemmänkin. Laukkuja minulla on melko paljon, mutta olen liian laiska siirtämään tavaroita laukusta toiseen ja siksi käytänkin samaa laukkua pitkän aikaa kerrallaan. Tällä hetkellä käytössä on tummanvioletti laukku, joka on viikon takainen alelöytö ja imee sisäänsä kaiken minkä pitääkin! Clutcheja omistan monessa värissä ja mallissa, täytyyhän jokaiseen asuun olla sopivan värinen pikkulaukku ;)

Korujen käytössä pätee sama kuin laukuissakin -olen todella laiska vaihtamaan niitä. Minulla on toinen toistaan ihanampia koruja, mutta aamulla kiireisenä en edes muista etsiä vaatteisiin sopivaa korua. Yleensä juhliin yritän huolella valita mekkoon sopivan korun, mutta siihen se sitten jääkin. Pitäisi todella kunnostautua tässä asiassa...

Huulipunat ovat myös lähellä sydäntäni. Olen kokeilunhaluinen ja räikeäkään puna ei säikäytä minua, ja sudin sitä rohkeasti huulilleni. Varsinkin isältä on tullut kommenttia, että onkohan menny huulet liian punaseksi :--D no, elämässä pitää olla väriä!

Tässä kuva viime kesältä, päivä oli ihanan aurinkoinen ja hiuksissa päivänkakkara! Muulloinkin hiuksissani näkee usein kukkia ja rusetteja, mitä milloinkin sattuu hiuksiin eksymään.Tulispa kesä jo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished