22. maaliskuuta 2013

Hoping one day you make a dream last

Taas yksi satuiluhetki ja eväsretki takana! Satuiluhetkenä tais olla aika huono, mutta eväät maittoi! Ei tosiaan maantiedon kokeessa oikein juttu luistanut. Tai johonkin pisteeseen asti luisti, mutta sitten ei enää hirveästi kirjoitettavaa tullut mieleen. Eipä mahda arvosana nousta, mutta siitä en voi syyttää muuta kun laiskuuttani :--D

Sali oli kylmä, taas kerran :--( Pari villatakkia niskaan, mutta silti meinas palella. Sormet oli ihan jäässä, ja sai taas yrittää keksiä lämmityskeinoja kuten itsensä halailu :--D Mutta päällä oli siis tällaista:

 
 

 
 
Mun neuletakkikerrokset on heivattu kuvista pois ihan vaan esteettisyyssyistä! :--D Toppi New Look, sukkikset Seppälä, kengät H&M ja hame äitin tekemä<3 On muuten yks mun lempparihameista! Ja villasukat on kans äitin käsialaa :--)

 
 
 
Illalla käytiin Jonnan kans kattomassa Mahtava Oz -leffa. Kerroin kaikille päivällä leffan nimen väärin, mutta hyvinhän tuo upposi kaikkiin, eikä kukaan huomannu mitään :--D Mutta leffa oli siis aivan ihana fantasiaelokuva, joka vei mukanaan. Kaikki ne söpöt värit ja onnellinen loppu, just sitä mitä mä kaipasin. Sai hetkeksi paeta ihanaan satumaailmaan :) Tuli ihan lapsuus mieleen, ja muistin hyvin miten joskus pienenä toivoin että voisin vaan leijua saippuakuplan sisässä yläilmoissa. Ois se vaan niin siistiä, tällä hetkellä kyllä todellakin kelpais saippuakuplalla matkustaminen jonnekin kivaan paikkaan. Mielellään lämpimään ja stressittömään, kiitos.
 
Rupesin tänään miettimään, että miksi yhtäkkiä ootan opiskelemaan lähtöä niin kovasti. Aiemmin lähes pelkäsin sitä, ja ahdistuin jo pelkästä ajatuksesta, että pitäisi lähteä kauas kotoa ja kavereista. Nyt mun fiilikset koko hommaa kohtaan on muuttunut tosi paljo. Tavallaan saa aloittaa kaiken alusta. Oon siis täysin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä, mun ympärillä on paljo ihania ihmisiä ja muutenkin kaikki on tosi hyvin nyt. Silti kaipaan jotain uutta, ja kaupungin vaihto syksyllä tuntuu tavallaan jännittävältä ja odotan sitä jo tosi innolla. Pääsee sisustamaan omaa kämppää ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Kuhmossa tosiaan on turhan pienet piirit mun makuun. Kaikki tietää kaikista kaiken ja sitä rataa. Onhan tää ollut hyvä paikka viettää lapsuus ja nuoruus, tosi turvallinen asuinpaikkana. Tuli mieleen sanoa, että kaukana kaikesta pahasta, mutta pikkukaupungissakin on omat huonot puolensa, ja välillä toivon että olisin kasvanut isommassa kaupungissa.


Huomenna pääsee onneksi rentoutumaan vähä kirjoitusten jälkeen, kun lähdetään tyttäjen kansa Kajaanin yöelämää kattomaan. Ihan mukava välillä hengähtää ja päästä täältä uusiin ympyröihin.

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia :

 1. Ihanan kesäinen asu! :)
  Voih, saisi se kesä jo tulla niin pääsisi pitämään kaikkia ihania kesävaatteita!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana banneri!♥ Oot älyttömän kaunis! :)


  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tän blogin nimi on aivan ihana! ja toi mekko on upee ja sä oot kaunis :)

  idioottisieni.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kiitos paljon! :--) meen kattomaan sun blogin :)

   Poista
 4. Kiva nimi sun blogilla ja muutenkin ihana blogi :)

  eaannuski.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished