7. maaliskuuta 2013

I'll be by your side, you know I'll take your hand

There's nothing you could say, nothing you could do
There's no other way when it comes to the truth
So keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
 
  
Lukemista, lukemista ja vielä kerran lukemista. Onneksi se alkaa lopultakin edistyä ees hieman. Ja Anni kävi kylässä!<3 Tuitui. Kuvailtiin vähä Kaisun kans illalla kun tuli tylsää. Pus Kaisu, kiitti kuvista<3 Yllä olevat kuvat onkin otettu vähä luonnollisemmilla kasvoilla, huulipuna (Maybelline) on ainut meikki mitä kuvissa käytin. Mekko löytyi muistaakseni viime syksynä kirpparilta.

Tykkään ottaa postausten otsikoita biisien sanoista. Mulle biiseissä sanat on tärkeät, kuuntelen aika paljo biisejä joiden sanat merkitsee jotain enemmän, eikä oo vaan tyhjää löpinää. Varsinkin kun oon yksin niin tykkään kuunnella sellaisia biisejä ja laulella mukana. Valitettavasti lauluääneni ei salli julkisilla paikoilla laulamista :--D Tän postauksen otsikko ja alun sanat onkin Avril Lavignen biisistä Keep Holding on, ihana biisi.

Alkaa jo pikku hiljaa kaivata jotain toimintaa, tuntuu etten osaa enää hetkeäkään olla aloillani ja ois koko ajan pakko päästä jonnekin, pää leviää neljän seinän sisällä. En osaa vaan olla enää. Varmaan joku jatkuva stressitila päällä... Mä kyllä tykkään tavallaan siitä että on koko ajan kiire. Sillon tietää mitä on seuraavaksi tulossa, ettei tuu sellasia tyhjiä hetkiä ja tylsyyttä. Välillä on kuitenkin ihan kiva olla vaan kotona, kattoa leffoja peiton alla teemuki kädessä. Oikeestaan rakastan sitä, mutta tuntuu etten vaan osaa enää. Tänään oli pitkästä aikaa vähä sellanen rennompi päivä, vaikka leffojen sijasta seuraa pitikin psykan kirja.

Ehkä nyt on aika heittää psykan kirja nurkkaan ja kattoa Criminal Mindsia Kaisun kans, ja yöllä suunnitelmissa Greyn Anatomia -maraton!<3 Parhautta.

4 kommenttia :

 1. Oletpas kaunis, jälleen kerran! :)

  Todellakin joku toiminta ois nytten nice, tää loma on ollu päivästä toiseen kotona kökkimistä ja pää rupeaa hajoamaan jo pikkuhiljaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :))

   musta tuntuu että koko ajan on ollu kauheesti menoa ja heti yks päivä kotona on liikaa.. :D kirjoitusten kannalta ois ollu ihan hyvä jos oisin ollu kotona vähä enemmän!

   Poista
 2. Se, että osaa olla vaan on myöskin tärkeä taito tässä hektisessä maailmassa:)!!Sinun pitää vaan harjoitella sitä;)!Ja yleensähän me itse tehdään se kiire.Nauti nyt kiirettömyydestä ja siitä teekupista peiton alla, hengähdä hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä oikeassa! nyt ennen kirjotuksia ei vaan kauheesti oo sitä aikaa vaan olla, ja jos yrittää hetken hengähtää niin pyörii päässä lukemattomien kirjojen määrä.

   Poista

Blog Design by Get Polished