4. maaliskuuta 2013

Lomamatka Kuusamoon

Nyt on kotiuduttu pikaiselta Kuusamon matkalta! Käytiin koko perheen voimin kylpylässä polskimassa ja muutenkin vaan rentoutumassa. Reissu oli onnistunut ja kaikilla oli hauskaa, ja Kuusamokin vaikutti ihan mukavalta paikalta.

Reissuun lähdettiin näissä vaatteissa:

Hehee, paita on serkun kirpparipinosta pelastettu! Jalassa ikivanhat kirpparifarkut sekä Spirit Storen saappaat.

Ja matka meni nopeasti kun Jenni pääsi rattiin! ;)


Löydettiin Kaisun kans Riista Riipiseltä oikein hienot karvahatut! Ei kylläkään ostettu niitä :-DJa seuraavana vuorossa oli käynti poro- ja huskyfarmilla!

 
 
 
Ja siellä oli paljon ylisöpöjä hauvoja<3
 

 
Kuvan Kaarina-hauva oli aikamoinen linssilude, katselijoiden lähestyessä se kiipesi häkin laidan päälle ja katselijoiden lähtiessä kapusi vaivattomasti alas!


 
 
 Voi mitä söpöliinejä nuo kaikki oli, tuitui<3
 
 
Illan päätteeksi käytiin polskimassa kylpylässä ja uni kyllä maittoi yöllä! Huolimatta siitä että hotellin sänky oli kivikova kuten tyynykin, ja Kaisu röksäytti vuodesohvan erittäin mukavaan asentoon.. :D
 
 
Maanantaina aamulla kävimme aamupalalla ja jatkoimme Kuusamossa kiertelyä. Ennen sitä täytyi ottaa pakollinen sisaruspose!
 

Ja tänään päällä oli tällaista:Päällä oleva tunika/mekko oli myöskin poimittu serkun vaatepinosta, pus Mari!<3 Huulilla Kuusamosta ostettua Maybellinen huulipunaa.

Ja lopuksi päästiin autoliikkeeseen leikkimään... Ois käyty koeajamassa Bemari mutta kyseisessä liikkeessä ei bemukoita ollut :( Ois voinu äiti ja isä saada ylimääräisiä sydämentykytyksiä!


Tällä kertaa vuorossa oli kuvapainotteinen postaus, joten kuvat puhukoon puolestaan! Reissu oli kuitenkin tosi kiva vaikka ei poroja näkynytkään! Poro- ja huskyfarmilla oli 4 laiskaa poroa jotka vaan nukkui... Eikä matkalla näkynyt YHTÄÄN poroa! :( Pettymys.

Hiuksiinkin oon tottunut ja oikeestaan tykkään niistä tosi paljon, huolimatta siitä, että isän mielestä näytän 15vuotiaalta! :D Huomenna taas lisää kivoja juttuja luvassa!


4 kommenttia :

Blog Design by Get Polished