6. maaliskuuta 2013

Lumisadetta ja onnellisuutta

Tänään on ollut ihana päivä! Lunta on kyllä satanut melkein liikaakin ja kotiin pääsy oli aika vaivalloista, bemukka meinas juuttua piharisteykseen.. :D Mutta päivä on ollut aivan mahtava! Aamulla yhdeksältä 2vuotias kummipoika tuli herättämään kysymällä: "tuutko piirtämään minun kanssa? tuu nyt!" oivoi<3 Ei vois päivä ihanammin alkaa! Siinä sitten piirreltiin ja leikittiin, kunnes lähdettiin uimaan serkun ja kummipoitsun kans. Uinnin jälkeen tuli taas lisää ohjeistusta, en saanut edes mennä syömään kun piti rakentaa autorataa! :D Pikkumies ois halunnut kovasti kattoa Autot -leffaa vaikka kerroin että on aika lähteä kotiin.. :( Kummipojan halit, pusut ja kädestä taluttaminen ovat vaan jotain sanoin kuvaamattoman ihanaa! :)

Päällä oli tänään tällaista:

Tunika on muutaman kuukauden takainen kirpparilöytö, joka oikeastaan vasta tänään pääsi ensimmäistä kertaa päälle. Tykkään kyllä siitä kovasti! Farkut on ostettu Gran Canarialta, kaupan nimestä ei mitään muistikuvaa. Farkkuja näkee päälläni yleensä harvemmin kuin mekkoja tai hameita, mutta nyt muutamana päivänä farkut on jostain syystä jalkaan päätynyt.

Tulis jo kesä! En jaksa oottaa niitä korkkarikelejä, ja ihania mekkoja ja hameita ei tarvii enää piilotella paksujen takkien alle. Mun pukeutumiseen ei kyllä talvi hirveesti vaikuta, hameissa ja mekoissa kuljen kyllä läpi talven :--D Vaikka täällä arktisissa olosuhteissa asunkin.. No, tarpeeksi paksut sukkikset vaan alle ja menoksi.

Ja otsiksesta tykkään edelleen! Oon itekin kyllä yllättynyt, että parturikäynnin jälkeen ei tullut mitään hiuskriisiä. Viimeksi kun leikkuutin pikkytyttöotsiksen, murehdin pitkään näyttäväni 12vuotiaalta ja hiukset eivät meinanneet asettua millään. Rako otsiksessa oli ongelma, ja silloin kasvatinkin otsiksen melko pian pois. Nyt yritän kuivattaa hiukset siihen asentoon, mihin niiden haluan jäävän ja siten ehkäisen ärsyttävän otsisraon syntymistä. Oon myös suoristanut tuon otsiksen, ettei se sojota ihan miten sattuu. Suoristus on kyllä mulle aika uus juttu, ennen yleensä aamuisin vaan harjasin hiukset jos en jaksanut niihin mitään erikoista vääntää. Ehkä mun hiukset on ollut vähä liiankin helpot :--D Jopa nuttura näytti tänään kivalta otsiksen kanssa.

Nyt "ahkeroimaan" psykologian pariin!

4 kommenttia :

 1. sulla on housut jalassa :O
  t hedelmäinen sähköposti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä huomio! :)
   ....hieman repesin hedelmäiselle sähköpostille :--D

   Poista
 2. sulla tulee tuolta sivupalkista noi hommelit tekstikentän päälle! :--(( en tiiä ootko ite huomennu

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished