8. maaliskuuta 2013

Perjantain piristys!

Viime viikonloppuna testailin Seppälästä ostettua nallehattua ja Kaisu nauratti mua kameran takana. Intouduttiin hieman leikkimään, ja ajattelin jakaa parhaat palat teidän kanssanne! Tässä vaiheessa kannattaa laittaa silmät kiinni, jos ei halua menettää yöuniaan... :D No ei oikeesti, hyvät naurut tästä korkeintaan (toivottavasti) saa!

Lähtötilanteessa kuvat oli vielä kohtalaisen järkeviä...


Seuraavana vuorossa Jenni the Squirrel!


Kaisulla tais olla hauskat jutut.. :D


Perun puheeni, tässä se todellinen Jenni the Squirrel on!


Tässä vaiheessa alan jo vahvasti ihmetellä miksi teen tällaista postausta...


Nyt taidetaan leikkiä koiraa..


Ja tässä vaiheessa alkaa epäilyttää että onkohan mulla lääkitys ihan kohdillaan.. :--D (no okei ei mulla sellasta oo, mutta näiden kuvien jälkeen saattaa moni epäillä, että se vois olla ihan aiheellinen!)


Ei kyllä mitään muistikuvaa mikä tässä nauratti mutta tämä tilanne oli jo itsessään aika huvittava!


En todellakaan tiedä miksi teen tällaisen postauksen, alkaa olla vähän turhan tylsä ilta ollakseen perjantai, ja tässä tarvitaan nyt jotain huvia ja illan piristystä.. :--D Siinä ne syyt taitaa sitten ollakin! Mutta nallehattu on ihan ylisöpö vaikka samalla onkin järkyttävä. Se taitaa olla niin järkyttävä että sen on pakko olla jo söpö. Ostopäätökseen kyllä vaikutti kolmen euron hinta, kalliimmin hinnoiteltuna ois nallehattu tainnut jäädä kaupan hyllyyn roikkumaan. Joskus vannoin etten ikinä käytä tämmöstä yleisillä paikoilla, ja kuinkas sitten kävikään... No en tiedä kehtaako tätä Kuusamon lisäksi muualla päähän laittaa! :D Lämmin se ainakin oli ja oon ihmetyksekseni huomannut ihastuneeni siihen, tuitui. Ja nallehattu päässä voi toki leikkiä olevansa orava, koira, nalle... Niin ja paljonkas neidillä nyt olikaan ikää?! :D

Hauskaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished