1. maaliskuuta 2013

Uudet hiukset!

Tänään sai nukkua pitkään, ah. Päivälle ei oo parempaa alkua kun herääminen kunnon yöunien jälkeen. Toki järkevät ihmiset herää ajoissa lukemaan kirjotuksiin mutta sänky vetää mua puoleensa hieman liian suurella vetovoimalla.. :D Aina ei voi voittaa!

Tänään oli vuorossa parturikäynti piiiiitkästä aikaa. Ihan hävettää myöntää miten kauan viime hiustenleikkuusta on. Rupes jo pikku hiljaa tuntumaan että ois aika suunnata parturiin, kun kaveritkin jo vihjaili mun latvojen huonokuntoisuudesta.. :--D Mutta parturi sano että muuten mun hiukset on tosi hyvässä kunnossa, että huomaa ettei niitä oo rääkätty ;) Hihii!

Parturituoliin istuessa en itekään tienny että mitä haluun tehä hiuksille. Parturin kans yhessä suunniteltiin ja mietittiin eri vaihtoehtoja. Otsista leikattaessa parturi vielä kysy että "Ootko nyt ihan varma tästä..?" ja minä reippaasti vastasin etten ole, mutta elämässä pitää ottaa riskejä! Noo tämä riski kannatti, ja oon lopputulokseen todella tyytyväinen :) Kunhan hiukset vaan kasvaa yo-juhliin mennessä, että saadaan kunnon kampaus väkerrettyä ja en näytä ihan esikouluikäiseltä!

Tässä kuvaa hiuksista ennen leikkuuta:

 
 
Ja tässä kuvia lopputuloksesta:
 
 
 
 
 
Kyllähän tuosta huomaa että senttejä lähti.. On vähä ikävä pitkiä  hiuksia, niistä sai väännettyä vaikka mitä ja sai muhkean nutturan ja kaikki kerralla kiinni. No eihän nämä nytkään mitkään lyhyet ole :D Mutta kyllä heti muutaman sentin lyheneminenkin tuntuu jo oudolta. En silti missään nimessä kadu leikkaamista! Jännityksellä vaan ootan, että miten otsis tulee asettumaan.. On nimittäin huonoja kokemuksia otsiksesta joka yrittää ahkerasti taipua jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan.
 
 
Tässä vielä parempaa kuvaa tän päivän asusta:
 
 

 

Ja perjantain kunniaksi voisin palkita itseni viikon ahkerasta kirjoituksiin lukemisesta esimerkiksi leffalla.. :D Saan kyllä olla itestäni tosi ylpeä kun oon jopa huikean yhden kirjan lukenu! Ei varmasti kiire tule, ei ollenkaan.

2 kommenttia :

  1. Nyt tuo tukka näyttää 150x paremmalta ku aiemmin!
    t. se tukan huonokuntoisuudesta eniten vihjaillut... ;--)

    VastaaPoista

Blog Design by Get Polished