28. maaliskuuta 2013

You don't know how lovely you are

Ihanaa, työviikko on ohi! Tänään alkoi kyllä jo parin viimeisen tunnin aikana tuntua siltä, että nukahdan työpöytäni ääreen.. Nyt on onneksi muutaman päivän vapaat ja saan ehkä hyvällä tuurilla parina aamuna nukkua pidempään, ah. Nukkuminen on vaan jotain niin parasta. Illalla on niin ihana nukahtaa kun tietää, ettei aamulla oo kiire minnekään. En vois kuvitella herääväni viikonloppuisin aikasin aamulla ihan muuten vaan.. :D Eikä se onnistuisi vaikka yrittäisin!

Töiden jälkeen kävin moikkaamassa serkkua ja sen perhettä, jotka saapuivat Kuhmoon viettämään pääsiäistä. Kummipoika näyttää kasvavan ja vanhenevan silmissä :) Huomenna taas juhlitaan sen synttäreitä! Vasta se oli ihan pikkuinen. Serkun seurassa kyllä saa aina nauruterapiaa monen vuoden edestä kerralla :--D Siinä seurassa ei kyllä aika käy pitkäksi!

Baletin jälkeen käytiin Jonnan kans ostamassa paljo herkkuja huomiseksi, ajateltiin illalla kattoa leffaa ja herkutella oikein kunnolla pitkästä aikaa! Keksejä, paljon dipattavaa ja hyvää juomaa.. En jaksa odottaa! :) Pitäis vaan valita joku hyvä leffa. Kertokaapa mulle jotain hyviä leffavinkkejä! :)

Oon muuten ihan rakastunut minttuun. Mun puolesta tällä hetkellä vaikka kaikki vois olla minttua :-D No, ehkä ei ihan. Mutta oon huomannut, että nykyään vaatekaapistani löytyy minttua paljon enemmän kuin ennen. Myös tänään päälle eksyi minttua:

 
 
Neule tuli tällä viikolla H&M:n tilauksen mukana. Hame ikivanha henkkamaukan löytö, ja koru ostettu mistäpä muualta kuin H&M:ltä. Kengät kirpparilta! Eikä ne todellakaan sopinut muuhun asuun, mutta aamulla oli kiire ja kipeät jalkapohjat vaativat matalapohjaisia kenkiä.

Voi että säikähdin kotimatkalla! Jänis lähti metiköstä juoksemaan auton eteen hirveetä vauhtia, en kerennyt ees jarruttaa. Huusin kyllä kovaa kun säikähdin niin pahasti. Se kerkes just ja just pois alta, onneksi. En vaan ymmärrä miks pupujen pitää aina lähteä juoksemaan hirveetä vauhtia auton eteen. En haluais kyllä ajaa yhdenkään päältä.

Mun lahjakkuus sai uusia ulottuvuuksia tänään. En osannut tehä itelleni feikkitatuointia!! Luin kyllä pakkauksessa olevat ohjeet huolellisesti, mutta unohdin tottakai ottaa suojakalvon pois... :D Ja ne on tarkoitettu lapsille... Jenni 5vee, vai miten se menikään.

Tekis hirveesti mieli kirjottaa tänne kaikkea syvällisempää, mutta tällä hetkellä on vaikeeta saada puettua tunteita sanoiksi. Ehkä jonain muuna päivänä, kun ajatukset selkenee. Välillä on vaan niin helppoa kirjoittaa tuollaista turhaa löpinää, heittää aivot hetkeksi narikkaan. Onpa muuten typerä sanonta, hahah. Mutta joka tapauksessa, kyllä tännekin varmaan jotain syvällisiäkin ajatuksia tuun kirjoittamaan. Ei todellakaan kyllä tee mieli kaikkea tänne kirjoitella, mutta vähä sellaista yleisempää pohdintaa  maailmasta ja ihmisistä :--)

Mukavaa pääsiäistä kaikille, muistakaahan rentoutua!! :)

2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished