1. huhtikuuta 2013

Matkakuumetta

Nyt on kyllä todellinen matkakuume päällä! Ja parasta on se, että odotus palkitaan pian ;) Ens lauantaina lähtee nimittäin lento Turkin Alanyaan! Sitä reissua on kyllä ootettukin. Viimeisestä pidemmästä ulkomaanmatkasta onkin aikaa jo vajaat 2 vuotta. Ihan kiva päästä rentoutumaan vähä kauemmas taas :--) Viikko siis ollaan siellä, ja tarkoitus ois kehitellä viikon ajaksi kivaa ohjelmaa ja nähdä Turkkia niin paljon kuin mahdollista.Mä oon käynyt useita kertoja Venäjällä, Norjassa, Virossa sekä Ruotsissa. Kerran oon käynyt myös Saksassa. Mun ensimmäinen pidempi ulkomaanmatka lämpimään maahan oli kuitenkin Kyproksen reissu vuonna 2009. Meidän hotelli sijaitsi Pafoksella, ja rakastuin koko paikkaan palavasti. Kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka hyvää ja ilma lämmin. Lämpötilat olivat Maaliskuussa siinä parinkymmenen asteen molemmin puolin. Sadepäiviäkin oli vain pari. Olis kyllä niin mahtavaa vielä joskus päästä käymään Kyproksella! Voin kyllä suositella kyseistä kohdetta jokaiselle, joka haluaa rantalomalle rentoutumaan. Kaikki yllä olevat kuvat onkin otettu juuri Pafokselta. Yllä olevat kuvat on otettu Gran Canarialta. Siellä lomailin Tammikuussa 2011. Meidän lomakohde oli Las Meloneras, aivan ihana paikka! Se vei sydämeni vielä vahvemmin kuin Kypros. Lämmintä oli melkein 30 astetta, joten siellä ruskettui paloi mukavasti. Las Melonerasin lähellä sijaitsivat Maspalomasin hiekkadyynit, joilla oli ihana juoksennella! Käytiin myös ohjatulla retkellä Las Palmasissa. Ihmiset olivat todella ystävällisiä, jotkut myyjät jopa hieman liian tungettelevia. Luonto oli todella kaunis, ja yksinkertaisesti paikka oli MAHTAVA. Siellä todellakin on jokaiselle jotakin. Kyproksella käynnistä on kyllä pidempi aika, mutta tuntuu, että Gran Canariasta sai jotenkin enemmän irti kuin Kyproksesta. Nähtiin ja koettiin enemmän. Sinne kyllä varmasti palaan vielä joskus.Ja viimeisenä ihana, ihana Malta! <3 Maltalla olin kielimatkalla kesällä 2011. Lähdin sinne yksin, ja sain monia ihania ystäviä! <3 Malta oli paikkana aivan mahtava, siellä oli todella lämmin (jopa kuuma), ihmiset aivan ihania ja rakennukset kauniita. Siellä oli todella paljon juuri vanhoja rakennuksia. Siellä oli myös paljon ihania rantoja. Kävimme siellä päivittäin oppitunneilla (emme kuitenkaan viikonloppuisin) ja kielimatkajärjestömme EF järjesti meille monia eri matkoja ihaniin kohteisiin. Olin Maltalla 3 ihanaa viikkoa, ja lähtisin sinne uudestaan vaikka heti. Oli mukavaa päästä elämään saarella, eikä pelkästään lomailla siellä. Asuin isäntäperheessä muista maista tulevien kielimatkalaisten kanssa. Oisin kyllä voinut tietysti tehdä Maltasta ja koko kielimatkasta ihan oman postauksenkin, siitä löytyis niin paljon asiaa ja kuvia. Kiinnostaisko teitä sellainen? :)

Tätä postausta tehdessä matkakuume kasvoi valtavasti. En jaksa oottaa Turkkiin pääsyä, ja sitä ihanaa tunnetta, kun lentokone nousee ilmaan. Mutta hei, kertokaapas teidän matkakokemuksia ja vinkkejä varsinkin Turkista! :)

7 kommenttia :

 1. Vaude! Sä oot käyny vaikka missä :) Epistä!! Maltan matka kuulostaa aivan ihanalta :) Mua ainakin kiinnostais nähdä lisää kuvia sieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli kyllä todellakin aivan ihana! :) ja siellä oli koko ajan hirveen lämmin eikä 3viikon aikana satanu vettä ollenkaan :) kiva juttu, mä voisin jossain vaiheessa tehä siitä postauksen :)

   Poista
 2. Kuukausien nimet tulee pienellä! (Valitan koska olen katkera siitä, että huijasit mua ja koska en pääse matkalle mukaan. Vai otatko mut matkalaukkuun? :))

  VastaaPoista
 3. Hahah, tartutit muhunkin matkakuumeen :D Mahtava blogi sulla, ja jäänkin seurailemaan lukijana :))

  http://nuarenlikanelama.blogspot.fi/
  Käy kattomassa ja liity ihmeessä lukijaks, jos pidät (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, hyvä että onnistuin jonkun kohdalla! :D kiitti :)

   mä meen kattelee sun blogia! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished