18. huhtikuuta 2013

Sadepäivän asua

Ajattelin tässä lomakuvien julkaisun välissä tunkea tänne väliin pari asukuvaa eiliseltä sadepäivältä :--) En tiiä oonko jo aiemmin maininnut, mutta mä rakastan sadetta! Rakastan rapakoita, joissa voi hyppiä kastellen muut lähellä olevat. Rakastan värikkäitä kumppareita, sateenvarjoja, ikkunoihin ropisevia pisaroita.. Sade on ihanaa keväällä ja varsinkin syksyllä, mutta kesällä sais mun puolesta paistaa aurinko. Kesällä rusketutaan auringossa, ja syksyllä sitten kääriydytään paksuihin neuleisiin ja hypitään rapakoissa kumpparit jalassa. Jostain syystä mulle tuli eilen ihan syksyinen fiilis juuri kumppareiden ja sateenvarjon takia.

 
 
Kumpparit Seppälä, sukkikset ja toppi H&M, hame Turkista.
 
Vaikka pidänkin sateesta kovasti, niin ootan innolla lumien sulamista ja helteiden tuloa. Toivottavasti tuleva kesä ois lämmin, haluun nimittäin kunnon rusketuksen! :) Viime kesänä ei sellaista mulle tullut. Mulla on nyt Turkin matkan jäljiltä ihan mukava rusketus, mutta näissä kuvissa näytän ihan valkoiselta... Nahkat lähti nenästä, otsasta, olkapäästä sekä rintakehästä. :)
 
Nyt pitäis taas kiirehtiä, tuntuu että mun elämä on nykyään pelkkää paikasta toiseen juoksemista.. Pitäis tehä ruokaa, lukea pääsykokeisiin, tehdä balettisuunnitelma ja suunnitella esityksen koreografiaa, ja sit oiskin jo lähdettävä pitämään balettituntia. Ilta meneekin sit muiden juttujen merkeissä. Jospa tää kiire tästä joskus helpottaa. Eilisilta oli ihan älyttömän hauska, käytiin kattomassa lukion musikaali, ja vietettiin iltaa porukalla pilistä ajellen ja kaverin luona "oleillen" :D Sai kyllä taas nauraa kippurassa! :D
 
Ens kerralla kirjoittelenkin sitten luultavasti taas matkajuttuja :)2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished