3. huhtikuuta 2013

See the beauty in everything

Välillä sitä vaan toivoo, että elämä vois olla pelkkää onnea ja hymyä, ikuisia auringonlaskuja ja -nousuja, ilman synkkiä sadepäiviä. Ja että ne sadepäivätkin olis kauniita, sade puhdistais kaiken ja kaikki näyttäisi entistäkin kauniimmalta. Että niitä harmaita pilviä ei ilmestyisi koskaan taivaalle auringon eteen. Että linnut laulaisi ja lentelisi taivaalla merkkinä vapaudesta. Että kukat kurkottais kohti aurinkoa kuihtumatta koskaan pois.

Elämässä on niin paljon kaikkea kaunista. Öinen tähtitaivas kukkien yläpuolella. Sadepisarat ikkunassa. Auringonnousu kylmän yön jälkeen. Ne kauniit asiat pitää vaan osata huomata. Pitää huomata ne kauniit asiat, jotta synkät asiat ei ota valtaa ja estä kauniiden juttujen huomaamista. Ja se on tosi surullista, jos ei enää näe kauneutta ympärillään. Elämästä saa paljon enemmän irti kun muistaa välillä katsoa kaikkea vaaleanpunaisten lasien läpi, ja iloita kaikesta pienestäkin. Ne pienet jutut on oikeastaan just niitä ihanimpia. Silloin näkee kauneutta kaikkialla, jos vain osaa katsoa.

Mun mielestä niiden kauniiden pienten asioiden näkeminen vaatii sen, että osaa arvostaa itseään juuri sellaisena kuin on. Ettei suostu muiden kynnysmatoksi, tai huonoihin ihmissuhteisiin jossa ei saa tarvitsemaansa arvostusta ja välittämistä. Jos ei osaa arvostaa itseään, niin elämän kauneuskin jää usein huomaamatta. Silloin alkaa keskittyä negatiivisiin asioihin, jotka voi lopulta viedä liikaa aikaa ja energiaa. Silloin kaikki on pelkkää harmautta.
Oon kyllästynyt kaikkeen, mikä tuottaa surua ja pahaa mieltä. Oon valmis tekemään mitä tahansa onnellisuuteni eteen, koska elämän kauneuden huomaaminen jaksaa piristää huonoinakin päivinä, eikä niistä harmaista pilvistä tuu lopullisia. Tuntuu siltä, että haluan poistaa kaikki huolet elämästäni, ja olla vaan onnellinen. Hymyileminen on oikeasti sata kertaa ihanampaa kuin murehtiminen. Hetkessä eläminen kannattaa.

3 kommenttia :

 1. "Ettei suostu muiden kynnysmatoksi, tai huonoihin ihmissuhteisiin jossa ei saa tarvitsemaansa arvostusta ja välittämistä."

  Näinpä juuri.

  VastaaPoista
 2. Niinpä juuri. Huomenna ei ainakaan murehdita vaan pidetään hauskaa :)

  VastaaPoista
 3. Heips! Mulla olisi sulle haaste blogissani; http://kristiina-brilliantlife.blogspot.fi/2013/04/haaste.html :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished