2. huhtikuuta 2013

Ylikasvanut otsis

Nyt mä tarviisin teidän apua! Mun otsis alkaa nimittäin muuttua ylikasvaneeksi, enkä oikeen tiedä mitä sille tekisin. Tältä otsatukkani nyt näyttää:Otsis jätettiin tarkoituksella hieman pidemmäksi, mutta nyt se alkaa olla hieman liian pitkä. Se valuu silmille, enkä kohta näe eteeni. Kyllä tuolta vielä hieman voi tirkistellä.. :D Mutta ongelma on siis se, että mulla on yo-juhlat tulossa, enkä tiiä mitä otsikselleni tekisin. Aluksi ajattelin, että haluaisin kasvattaa sen sivuotsiksen kautta kokonaan pois, suunnilleen tällaiseksi:

...mutta oon toisaalta todella tykästynyt pikkutyttöotsikseeni. Olisin halunnut, että otsiksen vois jotenkin kääntää sivuun juhlien ajaksi, jotta sais kivan kampauksen. Mutta näyttäiskö tuollainen pikkutyttöotsis miten pahalta lakin kans? Rupesin tänään vakavissani harkitsemaan, että leikkuuttaisin sitä kohta taas sen verran, että näen eteeni ja juhlissa antaisin sen vaan roikkua otsalla, kuten se viimeisen kuukauden on tehnyt.

Mä kyllä kaipaan pitkää otsista, jonka sai kieputettua vaikka mihin asentoon ja kiharalle. Sen sai aina kiskottua miten halusi, eikä tarvinnut paljon asetella tai miettiä otsisrakoa. Kesällä ei tarvinnut pelätä lämpöhalvausta otsalle liimautuvan otsiksen takia. Molemmissa on kyllä hyvät sekä huonot puolensa. Nyt vaan pitäis tehä valinta, että kasvatanko otsiksen pois vai leikkuutanko sitä hieman lyhyemmäksi.

Nyt siis tarviisin teidän apua! Kertokaa vapaasti mielipiteitänne, kumpi otsis teidän mielestänne sopii mulle paremmin ja mitä mun kannattaisi teidän mielestänne tehdä? :) Oisin todella kiitollinen avusta! :)

6 kommenttia :

 1. Tosi vaikeeta sanoa, koska niinkuin itsekin sanoit kummassakin on puolensa :) oot kuitenkin niitä harvoja ihmisiä, joille mun mielestä sopii tuo otsis hyvin! Useimmilla se ei vaan toimi.. mutta en tiiä itse jotenkin ehkä kääntyisin kuitenkin otsiksen puoleen! Toisaalta tollanen "sivuotsis" on myös kiva, että ei nyt tainnut olla juurikaan apua tästä :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, oli tuosta apua! :D mäkin kyllä melkein oisin kääntymässä otsiksen puoleen, mutta ne yo-juhlat hirvittää.. :D

   Poista
 2. No, tuon mallinen otsis nyt vaan yksinkertaisesti on leikkuutettava kuukauden välein takaisin mittaansa, että ne näyttäisi järkevältä, kokemusta on! Ja tuo sun otsis on ihan kohtuupitkä, että senhän saa jo vaikka miten, esim. pinnillä ja kyllä sen voi kihartaakin!
  Lakin kanssa voi ongelmia tulla just tuon pituuden kanssa, sillä lakkihan painaa otsista tiukemmin otsaa vasten, eli latvat tulee alemmas. Saman efektin saa, kun laittaa vaikka pipon päähän niin, että sen reuna tulee puoleenväliin otsaa.
  Tulevan tukkakriisin välttämiseksi (jota minä VARMASTI saan kuunnella ihan livenäkin) suosittelen sitä, että leikkuutat sivuotsiksen, joka ehtii kasvaa lakkiaisiin mennessä eli sen saa huitaistua silmiltä pois. :)

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja sitten, kun lakkiaset on ohi voit leikata otsiksen takaisin, jos siltä tuntuu!! :)

   Poista
  2. ootte kyllä oikeessa.. mutta jos mä nyt leikkuuttaisin viiston sivuotsiksen niin se näyttäis ihan typerältä kun tuo otsis on vielä kuitenkin melko lyhyt. ehkä mä vaan kasvatan tätä näin ja kyllä sen juhlaan saa sit kiharrettua sivuun ja sit kasvatan sen pois kokonaan tai leikkuutan takas.. :D olipas järkevä kommentti :D ääh vaikeeta

   Poista
 3. pidä otsis!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished