15. toukokuuta 2013

Come a little closer, closer and closer to me

Pitkät kunnon yöunet, ah! On ne vaan jotain niin parasta edelleen. Niiden ansiosta oon ollut hirmu energinen, ja saanut tänään aikaan vaikka mitä.
Aamulla luin taas tosi jännää Anna Janssonin dekkaria. Oon vaan jäänyt niihin ihan koukkuun! Ja kun lukemisen aloittaa, niin sit ei sit voi lopettaa. Yöllä lukeminen on kuitenkin aina pakko lopettaa ennen liian pelottavia kohtia, että saan nukuttua.. :D Niin minkäs ikäinen mä olinkaan?
Siivoilin myös ahkerasti kaappejani tänään jonkin äkillisen siivousinnostuksen vallassa. Myös bemari tuli laitettua kesäkuntoon -pyyhin kaikki sisäpinnat, imuroin ja pesin jollain vahalla ulkopuolelta. Kylläpäs se nyt kiiltää kauniisti!
Illalla käytiin vielä koirien kans juoksulenkillä. Oli niin ihanaa lenkkeillä hyvässä säässä, ja siitä tuli aivan mahtava fiilis! Hetken päästä kävellessäni kuitenkin muistin hyvin, miksi viime kesänä lenkkeilyt jäi turhan vähäisiksi.. Mun jalkapohja kipeytyi taas. Puolitoista vuotta sitten mulla tutkittiin reumaa, ja jopa söin hetken reumalääkkeitä. Sitten toinen lääkäri totesi, että ei mulla mitään reumaa ole. Jouduin hermoratatutkimukseen, jossa selvitettiin oisko mulla jotain tukoksia hermoradoissa. No, eipä ollut. Voin sanoa kuitenkin että koko tutkimus oli jotain niin järkyttävää, että neulakammoisena en olisi siihen suostunut muuta kuin pakon edessä. Jalkoihini työnnettiin muutamia neuloja melko syvälle, ja sitten laitettiin sähköä kulkemaan. Ai että, miten ihanaa! Joka tapauksessa, eipä tuosta jalasta vieläkään ole mitään selvinnyt. Pakko kai vaan yrittää kestää, ei nimittäin uudet tutkimukset kauheasti innosta.

Kuvissa näkyykin mun eilisen asu, joka koostui Onlyn farkuista, JC:n paidasta sekä Vagabondin kengistä. Omppukoru H&M:ltä. Asu oli todella epäjennimäinen, ja siksi ihan virkistävää vaihtelua. Mustaa käytän melko harvoin, ja yleensä yhdistän siihen jotain todella värikästä. Lötköpaidatkin ovat jo mulle aikalailla menneen talven lumia.

Miltäpä mun asu teidän silmiin näyttää? :)

2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished