25. toukokuuta 2013

If she had wings she would fly away

Takana ihanat kunnon yöunet! Nyt on energinen olo, ja ihan hyvä vaan, sillä mun pitäis tehä vaikka mitä. Ensimmäisenä listalla ois yo-juhliin leipominen, ja ajattelin leipoa tänään tosi herkullista kasvispiirakkaa. Vahvasti veikkaan, että ennen yo-juhlia osa piirakasta menee parempiin suihin.. :D Mut niinhän se aina menee!

Olin eilen ihan fiiliksissä kun satoi vettä. Rakastan auringonpaistetta, mutta sateessa on vaan se oma ihana tunnelmansa. Kun pisarat ropisee ikkunoissa ja tipahtelee rapakoihin.. Ja kesällä sadekin on tavallaan ihanan lämmin, ja sateessa juokseminen on vaan niin parasta.

Edestäpäin paita näyttää tylsältä, mutta tämän paidan juju löytyykin takaa -ihanat paljettisiivet! Aluksi ajattelin yhdistää asuun pinkit chinot, mutta paita vaati seurakseen tiukemman alaosan. Paita GinaTricot, housut ja clutch H&M, kengät Nelly.
Ei kyllä mun siivet auttaneet mua lentämään, vaikka kovasti yritinkin. Otsikko tuleekin James Bluntin biisistä Carry you home, jota kuuntelin muutama vuosi sitten todella paljon. Rakastan James Bluntin muitakin biisejä, ne on jotenkin niin herkkiä ja kauniita. Miehen ääni on myös todella ihana.
James Bluntin biisien lisäksi rakastan myös noita kenkiä! Tilasin ne muistaakseni vuosi tai pari sitten Nellyltä, ja niitä oon melko ahkerasti sen jälkeen käyttänytkin. Korko on melko korkea, vaikka ei siltä ruohikkoon upotessaan näytäkään. Platon takia kengillä on kuitenkin todella hyvä kävellä, ja ne istuvat jalkaani paremmin kuin hyvin.
Nyt mun pitäis raahautua leipomaan, että saisin jotain tänäänkin aikaiseksi. Kivaa viikonloppua kaikille! :)

9 kommenttia :

Blog Design by Get Polished