23. toukokuuta 2013

Ja ihan todella ei ole rajoja nyt kun tanssitaan

Tänään sain superhyviä uutisia, jotka piristi huimasti muuten hieman alakuloisempaa päivää. Postissa nimittäin tupsahti kutsu luokanopettajakoulutuksen soveltuvuuskokeeseen Joensuuhun sekä varhaiskasvatuksen soveltuvuuskokeeseen Jyväskylään! Jeeee! Nyt on pakko sanoa, että oon ylpeä itsestäni, en nimittäin laisinkaan uskonut saavani kutsua soveltuvuuskokeeseen. Oikeastaan ei edes harmita, että sitä kutsua Ouluun ei tullutkaan. Vaikka se jäikin vain vajaasta kahdesta pisteestä kiinni... Harmittaa vaan, että molemmat kokeet sattui samalle päivälle, ja pitää valita noiden kahden väliltä. Kyllä luokanopettajakoulutus silti vetää pidemmän korren. Alkaa jo hieman jännittää! Yli tuhannesta hakijasta soveltuvuuskoekutsun sai 230 henkilöä, joista 70 saa opiskelupaikan. Iiks.
 
Kuvissa näkyy tiistain asuni, josta tykkäsinkin kovasti! Oon ehdottomasti mekko- ja hameihmisiä, mutta söpöt kuviolliset tai värikkäät housut on vaan niin suloisia, ettei niitä voi vastustaa. Housut H&M, peplum Cubus, korkkarit New Look.

 
Tänään puolestaan pukeuduin asuun, joka oli todella epäjennimäinen. Tavalliset denimfarkut sekä musta puolipitkähihainen paita, jossa on valkoisia palloja. Mun miespuolinenkin työnantaja ihmetteli että miksi mulla on mustaa päällä.. Sekin taitaa jo kertoa jotain mun tavanomaisesta värikkyydestä :D Jotenkin tänään on vaan ollut päivä, jolloin haluaa vaan sulautua seiniin ja olla näkymätön. Siitä on pitkä aika, kun mulla on viimeksi sellaisia päiviä ollut. Ois kiva kirjoittaa tänne aiheesta enemmänkin, mutta kaikkea ei voi eikä kannata jakaa. Oon kuitenkin peruspositiivinen ihminen, ja yritän pienestä alakulosta huolimatta nähdä ne ihanat asiat. Soveltuvuuskoekutsutkin sai mut hyppimään ja pomppimaan, juoksin ympäri taloa kiljuen paperit kädessä :)

Toki mä voisin kirjoittaa tänne siitä, miten linnut laulaa ja kaikki on ihanaa. Mutta eihän elämä aina ole sellaista, joten miksi mun bloginkaan pitäisi olla. Haluan blogini olevan aito ja todellinen. Ei kenenkään elämä ole pelkkää kukkien tuoksua ja auringonpaistetta.

Viime päivien aikana on kuitenkin oikeasti sattunut vaikka mitä ihanaa. Ilmainen hieronta yllättäen kesken työpäivän, piknik metsään ja makkaran(mulle vaahtokarkin)paistoreissu Siniselle polulle, ystävä joka kertoi mahdollisen opiskelupaikkani olevan liian kaukana ja sanoi tulevansa kaipaamaan minua, pehmomajava jota voi halata tarpeen tullen sekä kesän tulo ja paljon muuta suloista.

Ja loppuun biisi, joka vaan koskettaa edelleen.

 
"Sä oot kerran jo nähnyt miten tää maailma romahtaa
Ja silti jostakin tuhkan seasta noussut ylös taas
Sä oot kerran jo luullut ettet tuu koskaan toipumaan
Ja silti siinä sä kaikkien mukana huudat kovempaa"


16 kommenttia :

 1. Onnea tosta soveltuvuuskokeeseen pääsystä! Mua ei onnistanut yhtä hyvin mutta ehkä sitten ens vuonna :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)no höh, ei silti kannata luovuttaa! ens vuonna sitten :) miten paljon sulla oli pisteitä?

   Poista
 2. En tiedä ku en oo saanu sitä kirjettä vielä :( minne lie eksynyt, mutta katoin siis vaan netistä kun sielläkin oli lista kutsutuista :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana tuo peplumpaita! :) Ja toi Kaija Koon biisi on kyllä ihana! ♥

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mä oon jo monta kertaa kattonu, että näytät tossa bannerissa ihan yhdeltä mun kaverilta :D Noi housut on aika huikeet ♥

  http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kiva juttu :D mäkin tykkään niistä tosi paljon! :)

   Poista
 5. oot tosi kaunis! toi asu on ihana :-)

  http://raindrops-pihla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. toi peplum-paita ja noi ballerinat on jotai niin taivaallista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitti! :--) ne on oikeestaan korkkarit mutta kuvissa näyttää ihan ballerinoilta :D

   Poista
 7. Voi kun nätti meikki tossa bannerissa :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished