21. toukokuuta 2013

Loving my life

Viime päivät on olleet tavallaan aika ihania. Aurinko paistaa, on lämmintä ja  kaikki on ihanaa. Parista hiukan huonommasta jutusta huolimatta hymy ulottuu edelleen korvasta korvaan, ja kaikkialla näyttää kauniilta. Kukat kukkii, hattarapilvet lipuu ohi ja tuoksuu kesältä. Sitä ei voi kuin rakastaa!

Viime päivät on olleet aika kiireisiä. On ollut kauheasti menoa, mutta myös niitä ihania onnen hetkiä, jolloin saa vain makoilla viltillä auringon paisteessa hyvän kirjan kanssa tai ihanassa seurassa. Onnellisuus on välillä niin pienistä jutuista kiinni.
Perjantaina oli lukiolaisten pippalot, ja käytiin Kaisun kans siellä pyörähtämässä. Ilta ei mennyt ihan niin kuin piti, mutta eihän ne aina voi mennäkään. Mut niinhän se menee, että ilman niitä hieman huonompia juttuja ei vois huomata kaikkea ihanaa.

Ja mut nostettiin puuhun! Kaisu yritti auttaa mut alas, mutta enhän mä uskaltanut sen niskaan hypätä tai ois kumpikin kateltu maata sen jälkeen hiukkasen lähempää... Saatiin ainakin kunnon naurut mun rääkyessä puussa ja Kaisun yrittäessä epätoivoisesti auttaa. Lopulta pääsin alas hieman turvallisemmalla tavalla :)
Tänään sitten hiihdeltiin punaisilla huulilla, puspus!
Löysin meidän kukkapenkistä ihania ruusuja, voi miten kauniita. En tiiä johtuuko se auringon paisteesta vai mistä, mutta kaikki on jotenkin todella kaunista nyt. Rakastan muutenkin kaikkia ihanan värisiä luonnonkukkia, päivänkakkaroita ja voikukkia varsinkin. Pitää kyllä alkaa väsätä seppeleitä kunhan voikukat kunnolla pääsee loistoonsa :)
Kattokaa mitä kaupasta löyty tänään, Jenni-kokis! Jotenkin oli niin huvittavaa nähä oma nimi limpparipullon kyljessä. Mutta en valita, saanpahan ainakin nimikkopullon, joka pitää säästää ;)
Ja tässä mun uus lemmikkimajava! Sain sen tuliaisena, ja oon ihan rakastunut siihen. Oon tainnut löytää sisäisen lapseni tän majavan myötä, ja taisi se viime yön nukkuakin mun kainalossa :D Tuitui!

Jostain syystä juttu ei vaan oikein tunnu luistavan, ja vahvasti epäilen sen johtuvan väsymyksestä. Viikonloppuna jäi yöunet vähäisiksi, ja nyt pitäis taas jaksaa viikko töissä. Yo-tuloksetkin muuten tuli jo perjantaina! Ei ollut suuresti tulokset YTL:ssä muuttunut. Ei mua kyllä ois yhtään haitannut vaikka ne ois muutaman L:n siellä mulle laittaneet :D Mutta eipä näkynyt älliä, ei. Kai mä ihan kohtalaisen tyytyväinen tuloksiini olin, ottaen huomioon mun vähäisen lukemisen.

Mutta nyt lähden pikkuhiljaa raahautumaan pois koneelta, että pääsen tän päivän puolella nukkumaankin. Öitä!

5 kommenttia :

 1. Joo mäki sisäisesti toivoin et ytl ois nostanut ne C:t älliksi.. mut jostain syystä ei :oo hmh.. mutta joo näillä mennään :D ja pehmolelut on kyllä edelleen parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha niinpä, ei tässä enää muuta voi :D ne on ihan huippuja<3

   Poista
 2. aww toi majava on jotai niin suloista :3 mäkin haluun maistaa omalla nimellä varustettua kokista:D

  VastaaPoista
 3. Millasia tuloksia sitten sait yo:sta? :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished