5. toukokuuta 2013

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää...

Aamulla ikkunasta katsoessa mua odotti iloinen yllätys:

WHAT, lunta toukokuussa?! Mä jo innoissani odottelen auringonottokelejä, ja tänään on sit ollu taas maa ihan valkeana. Eihän sen näin pitänyt mennä! Talvellahan sitä lunta pitäs sataa.

Oli kyllä riemu huipussaan, kun piti lähteä tanssiharkkoihin. No, tulipahan perukan tiet aurattua samalla oikein perusteellisesti! Ei oikein mun madallettu bemari sovellu tähän keliin. Sohjo vaan viisti pohjaa hela tiden. Ja muutenkin takapotkuautolla on aina yhtä mukavaa ajaa huonossa kelissä. Olin ajanu jopa jotain 50 metriä pihasta ja jo oli bemarin keula vesakkoa kohti.. Jippii. No, ehjänä päästiin kuitenkin takas kotiinkin.

Kesä, tuu jo!!

Mitäs fiiliksiä teillä on näitä lumisia maisemia kohtaan? Ja sataakohan lunta edes muualla kuin iki-ihanassa Kuhmossa? :--D Älkää vaan sanoko että muualla paistaa aurinko ja lämpötilat lähentelee kymmentä astetta!

3 kommenttia :

 1. Voi ei mikä sää! Itsellä ollut muutenkin jo huono päivä, että toi näky ois ollut vaan piste kaikelle hyi :D harmaata täällä etelässäkin on mutta ei sentään lunta.. (Vielä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, no ehkä sit ihan hyvä ettei siellä enää lunta kaiken lisäksi oo! :D täällä tuo lumi ei oo vieläkään lähteny pois, jospa se ei kuitenkaan pitkäksi aikaa jäis :D

   Poista
 2. Toivottavasti siellä ei enää ole lunta. :D Tuli tuossa yks vuosi kesäkuussa rakeitakin, että mistään en ole enää yllättynyt suomen "kesässä" :D

  ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished