15. toukokuuta 2013

Metsässä retkellä

Kaksi ja puoli viikkoa sitten käytiin jossain päin Viiksimossa retkellä. Käveltiin metsäreittejä pitkin, ja nähtiin todella kauniita maisemia ja myös eläimiä. Tarkemmin ottaen näin lintujen lisäksi jopa hirven jalat, mutta en itse otusta kokonaan..


Huhtikuu oli lopuillaan, ja järvet oli vielä osittain jään peitossa. Metsästä lumet olivat lähes kokonaan sulaneet. Ulkona oli melko lämmin jo, ja ihanan aurinkoista. Niin kaunista.

Keiteltiin kahvit tulentekopaikalla, jossa myös mussutimme eväitä. Oli kyllä aivan ihana sää ulkoilla luonnossa!

Välillä on hyvä vaan lähteä hetkeksi kauas kaikesta, jättää puhelin pois matkasta ja keskittyä vain luonnon kauneuteen. Jotenkin sitä aina nuorempana oli luonnossa paljon enemmän ja huomasi sen kauneuden paremmin. Nykyään tulee oltua luonnossa aivan liian harvoin, ja sitä pitää liikaa itsestäänselvyytenä. Elämä on liian kiireistä kaikkeen, ja niitä jollakin tavalla aidoimpia asioita tulee tehtyä aivan liian harvoin. Sitä vaan juostaan töiden, harrastusten ja ystävien ja muiden juttujen väliä. Välillä ois kuitenkin hyvä vaan rauhoittua ja olla yksin ajatustensa kanssa, mielellään jossain kauniissa ja rauhallisessa paikassa. Ja siihen metsäretki sopii paremmin kuin hyvin.

4 kommenttia :

 1. Hienoja ja positiivisia kuvia! Tärkeää asiaa tuosta luonnosta:)

  VastaaPoista
 2. Heippa Jenni :)!Minä olen sitä mieltä, että niille asioille, joita oikeasti haluaa tehdä, järjestyy aikaa. Täytyy vain laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja suunnitella aikataulut sitten sen mukaan. Kokeilepa. Ja kiireessä ei oikein ehdi tästä elämästäkään nauttimaan, vai mitä olet mieltä? Ihanaa, että olet päässyt hengähtämään luonnonhelmassa. Sieltä saa voimaa ja paljon hyvää energiaa mukaansa. Nätin näköistä luontoa. Oli varmasti mukava retkipäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä oikeassa. mutta välillä vaan haluais ehtiä tekemään kaiken, eikä laittaa asioita mihinkään järjestykseen, koska kaikilla kuitenkin on merkitystä. mutta se on totta, että kiireessä elämästä nauttiminen kyllä osittain unohtuu. oli kyllä aivan mahtava retkipäivä! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished