6. toukokuuta 2013

Pääsykoejuttuja ja muuta höpöttelyä

Näin kyllä viime yönä taas niin outoja unia että huhhuh :--D Osa unista oli kyllä niin outoja että ei voi ees käsittää, miten mun unissa voi yhtäkkiä olla Richard Geren sixpack, vaikka en ees tiiä onko sellasta oikeesti..? :D Muutenkin inhoan kyseistä näyttelijää, että en yhtään tajua mistä se mun uniin yhtäkkiä pomppasi!

Nyt alkaa kyllä jo jännittää tuleva viikko ja varsinkin huominen! Huomenna ois sit pääsykokeet VAKAVA-kirjan pohjalta, eli hain luokanopettajaksi ja lastentarhaopettajaksi. Vahvasti veikkaan että mun lukemisilla jää luokanopettajaksi pääsy kaukaiseksi haaveeksi.. Wish me luck!

Tanssitreenejäkin on kuluneen viikon aikana ollut kiitettävä määrä, ja lisää on tulossa. Aloitettiin torstaina harjoittelu huomista Kansalaisopiston kevätjuhlaa varten, ja niin alkaa tanssi olla kasassa. Tänään ois sit illalla kenraali, kuten myös mun ja Jonnan ohjaamalla alkeisbalettiryhmällä. Mun pääsykokeet Oulussa loppuu huomenna kolmelta ja juhla alkaa kuudelta, tulee hiukkasen kiire, varsinkin jos yliopistolta lähdössä kestää. Onneks mulla on raskas kaasujalka ;)

Lauantaina tanssitreenien jälkeen pyörähdin Leidi Lauantai -tapahtumassa katsomassa muotinäytöstä. Viime vuonna minäkin olin siinä mallina pyörähtelemässä, ois ollut tänäkin vuonna kyllä hauskaa päästä. Muotinäytöksen jälkeen mentiin enon luo kylään, ja päästiin ulkosaunaan saunomaan. Kyseisestä paikasta tulee tosi paljon muistoja mieleen, varsinkin kun ukki asui aiemmin samassa talossa, ja suuri osa lapsuudesta tuli vietettyä siellä. Ihania, ihania muistoja.

Päälle valikoitui tällaista:


Farkkutakkikin pääsi taas talven jälkeen päälle! <3 Sitä on todellakin tullut käytettyä aiempina vuosina paljon. Mekko muistaakseni Doris, farkkutakki H&M, korkkarit New Look, rannekorut Glitter ja vyöstä ei mitään muistikuvaa?


Olis niin kiva vaan tehä kaikkea hauskaa, selailla blogeja, tehä ruokaa ja nähä kavereita. Mutta tämäkin päivä menee jumittaessa pääsykoekirjan kanssa. Vaikka ei mulla kyllä taida olla mitenkään kovin suuret mahdollisuudet päästä opiskelemaan luokanopettajaksi :-D No, aina voi toivoa!

Kivaa maanantaita kaikille! :)

8 kommenttia :

Blog Design by Get Polished