9. toukokuuta 2013

Pinkinvihaajasta Barbieksi

On se vaan jännä, miten jotkin inhokkiasiat voi muuttua lähes lempparijutuiksi. 2-3 vuotta sitten en ois IKINÄ uskonut edes villeimmissä kuvitelmissani pukeutuvani joskus pinkkiin tai vaaleanpunaiseen. Tuohon aikaan vihasin kyseisiä värejä yli kaiken. Mutta niin ne asiat vaan muuttuu, ja nykyään varsinkin vaaleanpunainen on yksi mun lempiväreistä. Maanantaina mun asussa olikin aika paljon vaaleanpunaista, ja siitä syystä mua sanottiin jopa Barbieksi!
Aika paljon vaaleanpunaista yhdelle päivälle :) Housut Only, paita saatu serkulta, toppi ja hiuskukka H&M, korvikset Turkista.

Ja jalassa olevat Vagabondin unelmat metsästin kirpparilta muutamalla eurolla!

Maanantai olikin sitten viimeinen kunnon lukupäivä, ja illalla oli vielä tanssien kenraaliharjoitukset tiistain kevätjuhlaa varten. Pitihän siellä tottakai hassutella Jonnan ja Annin kans :--)Tiistaina olikin sitten aika suunnata Ouluun kohti VAKAVA-koetta. Edellisenä yönä ei kyllä paljoa tullut nukuttua jännittämisen takia.. Jennan kans lähdettiin ajamaan hyvissä ajoin, ja kerettiin käydä pitsalla ennen koetta, nami! Hakijoita oli aivan järkyttävä määrä, ja ihmismassaa katsoessa omat pääsymahdollisuudet alkoi hiukkasen huveta.. Koe oli jotakin helpon ja vaikean väliltä. Osa kysymyksistä oli tosi helppoja ja tiedän vastanneeni oikein, kun taas joidenkin kohdalla ei ollut mitään hajua oikeasta vastauksesta. Realistisesti ajateltuna en usko pääseväni ainakaan Ouluun opiskelemaan, mutta aika näyttää.

Koetta varten teinkin itselleni onnenkynnet! Mulle on tullut jännä tapa lakata kynteni söpön värisiksi onnea tuottamaan tiettyjä juttuja varten. Esimerkiksi johonkin yo-kokeeseen tein pari kuukautta sitten söpöt sydänkynnet. En vaan tiedä, että mahtoiko onnea tuottava vaikutus toimia oikeasti.. :D

Kokeen jälkeen pitikin kaahata aikamoista vauhtia takaisin Kuhmoon, jotta ehtisin Kansalaisopiston Kevätjuhlaan. En kerennyt näkemään meidän pikku-ballerinoja, ja harmitti aivan vietävästi! Kerkesin kuitenkin itse tanssimaan. Päivä oli tosi raskas ja vauhdikas, mutta jotenkin siitäkin selvittiin :-)

Keskiviikkona aamu alkoi ihanalla kurkkukivulla. Ja niinhän sitä iltaa kohti olo vaan mukavasti paheni, ja illalla olikin sitten kuumetta, taas vaihteeksi. Eihän siitä olekaan kun 1,5viikkoa, kun mulla viimeksi oli kuumetta. Ehkä tää vaan johtuu kaiken tän stressin purkaantumisesta. Lopultakin kun mun kiireet hellittää ja ois aikaa vaan olla, niin sitten mä sairastun.

Tää päivä onkin mennyt sitten sohvalla viltin alla leffoja katsellen. Viikonloppuna ois taas paljon ohjelmaa luvassa, joten toivotaan että tää tauti lähtee ennen sitä!

16 kommenttia :

 1. En osaa näyttää normaalilta ikinä kuvissa..................

  VastaaPoista
 2. Noi housut on super ihanat!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/ ♥

  VastaaPoista
 3. Wauu oot tosi kaunis ♥! Ihana banneri ja toi kauluskoru :)!

  http://emilias-recollections.blogspot.fi/2013/05/2oo-readers-designskins-giveaway.html

  VastaaPoista
 4. Mukavan oloinen blogi ja tykkään tosta asusta jotenkin kauheesti :D muutenkin oot tosi nätti. :)

  http://radioaktiivisesti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ootpas nätti ja ihanat kynnet!:) Tykkään tästä blogista muutenki:)

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Nätti asu ja ihanan oloinen blogi!

  http://saaraaboutmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihanan pirteitä kuvia! Toi asu kyllä sopii sulle tosi hyvin :)

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Oi miten suloinen asu! Noi housut näyttää ihan mahtavilta ja toi kukka kruunaa ihanasti kokonaisuuden ♥ oot supernätti!

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished