8. toukokuuta 2013

Uutukaisia!

Tänään postissa saapui iloinen yllätys, nimittäin H&M:n tilaus! Kaikkea kivaahan paketista kuoriutui, ja suurin osa tilaamistani jutuista jääkin minun vaatekaappiani täyttämään. Tässäpä teillekin hieman kuvia tilaamistani jutuista:


Voi että rakastuin noihin housuihin! Tuo kuvio on vaan niin söpö, ja värit hurmasivat minut suloisuudellaan. Toppikin oli söpö, vaikka ehkä hiukan liian iso. Mutta toimii kätevästi tuollaisena lötkötoppina :) Imagolasit (mitä nimeä noista ees pitäis käyttää? :D) oli joku hetken mielijohde. Tuo suloinen väri vaan veti mua liikaa puoleensa.. Ne on aiemmin ollut mulle ehdoton no no, mutta ihan kivalta ne näytti. Saa nyt nähdä kehtaako niitä laittaa päähän uudestaan! :D

...ja koska topilla oli hintaa huimat 2,95€, niin tottakai se piti tilata myös mintunvihreänä! Väri ei kyllä oikein tule oikeuksiinsa kuvassa.

Tilasin myös jumpsuitin, joka meni kuitenkin palautukseen, eikä siitä tullut otettua kuvia. Se näytti H&M:n sivuilla kivalta, mutta oli päällä ihan ihmeellinen kutvelo. Pari paitaa H&M:ltä ois vielä jossain vaiheessa tulossa.

Kertokaapas mielipiteitä mun ostoksista! :) Ja varsinkin, mitä mielipiteitä imagolasit herättää?

7 kommenttia :

 1. NOT! Laita noi lasit takaisin ja vähän äkkiä! :--D

  VastaaPoista
 2. eiiiih, imagolasit..... ja vielä pinkit... laita ne pois. :--D
  Pökät on tosi sulot<3

  t: sun IhQ

  VastaaPoista
 3. näytät ihan 10 vuotiaalta, huhhuh! junttius paistaa, sori!

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished