2. toukokuuta 2013

Vappumeininkejä

Vapuksi oli paljon suunnitelmia, joista osa jopa toteutettiinkin pitkän harkinnan jälkeen. Vaatekriisikin oli jotain järkyttävää, mulla ei oo ikinä ennen mennyt noin kauaa vaatteiden valinnassa. Koko sänky oli täynnä vaatteita, eikä mikään vaan näyttänyt hyvältä. Naamassakaan ei mikään tuona iltana miellyttänyt. Lopulta liikkeelle lähdettiin kuitenkin tän näköisenä:


Päälle valikoitui lopulta ikivanha Seppälän mekko ja jalkaan Elloksen nilkkurit. Laukku Vero Modasta, sekä koru jostain koruliikkeestä Veturi -ostoskeskuksesta. Hiuksiin oli aivan pakko laittaa vappuväriä pitkästä aikaa! Muistan ala-asteajat, jolloin meillä oli vappujuhla, jonne suunniteltiin pelejä ja muuta ohjelmaa. Silloin laitoin aina koko pääni pinkiksi. Se oli aina yksi vuoden kohokohdista, jota odotettiin viikkoja. Voi noita muistoja!

Ja tottakai piti puhallella myös ilmapalloja! Mua vaan pelotti että puhallan ilmapalloon liikaa ilmaa ja saan sen räjäytettyä naamani lähellä ja saan ikuiset traumat.. Onneks niin ei käynyt!

Sain sydänilmapallot työnantajaltani "suojautumista varten" ! :--D

Tottakai hassuteltiin Jonnan kans vapun kunniaksi! Ja ilmapalloille oli oikeastaan jokin muukin tarkoitus...

Nimittäin niillä koristeltiin mun bemari! <3 Ilmapallot on kyllä hieman kuvassa jo kutistunut, sillä otin sen keskiviikkona. Tiistaina liikkeelle lähtiessä oli jo niin pimeää, ettei kunnon kuvia tullut. Hiukan pelotti poliisien vastaan tullessa, että pysäyttääköhän ne, kun pallot heilui vähän missä sattuu :--D

Mutta lähdettiin siis pilikselle Jonnan luota, ja nähtiin muita kavereita. Vein myöhemmin bemukan lepäämään, ja lähdin bilettämään itsekin! Päädyttiin Jonnan kans hetkeksi eri kyyteihin, mutta päädyttiin lopulta bilettämään hotskulle, eli Kuhmon ainoaan baariin.

Paljon tanssimista ja hyvää seuraa=huippu ilta! Vaikka loppuyön suunnitelmat ei mennytkään ihan niin kuin piti :--D Spontaanit ideat on parhaita!

Mitenkäs teidän vappu meni? :)

4 kommenttia :

Blog Design by Get Polished