20. toukokuuta 2013

Yllätysrakkautta

Kuten oon jo pariin kertaan maininnut bloginkin puolella, maximekot ja -hameet oli mulle ehdoton ei vielä jonkin aikaa sitten. En voinut kuvitella itseäni maata laahaavaan kaapuun kietoutuneena. No, oon kuitenkin kääntänyt kelkkani täysin. Nykyään viihdyn maata hipovissa helmoissa paremmin kuin hyvin, ja rakastan sitä, miten helmat liehuvat tuulessa. Kuopion reissultakin tuli torstaina kotiutettua pari ihanaa maxirakkautta, joista toinen oli päälläni perjantaina ja toinen tänään.

Maximekko löytyi siis Kuopion H&M:ltä. Onneksi löysin sen, sillä H&M:n nettisivuilta kyseinen väri oli jo loppunut koossani. Kengät Skopunkten ja kaulakoru KappAhl.

Sen oon oppinut, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Varsinkin pukeutumisessa moni mulle ehdoton ei on muuttunut varsinaiseksi rakkaudeksi. Näin mulle kävi aiemmin vaaleanpunaisen ja pinkin värin kohdalla. Nykyään ne tuntuukin ihanan raikkailta ja virkistäviltä. Varmaan tämän sanottuani sitten parin viikon päästä kyllästyn kyseisiin väreihin.. :D No, ei siitä ainakaan merkkejä oo näkyvissä! Ja rusketusrajat ei ole ikävä kyllä Suomen auringon alla mun iholle ilmestyneet ahkerasta itsensä auringossa paahtamisesta huolimatta. Yritän syventää Turkin matkan aikaista rusketustani, mutta ei mitään kovinkaan näkyvää muutosta ole tapahtunut. Kasvot on vain hieman ruskeammat, ja selkään ilmestyi himmeät rajat.
Ja tuitui noita kenkiä!

Miltäpä mun asu näyttää? :)

14 kommenttia :

 1. Aivan upea asu! Näytät niin upealta♥

  VastaaPoista
 2. Tiedoksesi vaan, että kohta meillä on samanlaiset mekot, sillä minä aion todellakin hankkia tuollaisen samanlaisen, piste. :D

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana mekko!:) Nuo kengätkin ovat niin kivat!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko !<3

  http://tiiahenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kas kummaa, demi.fistä löytyy hyviäkin blogeja :) Upea tuo koralliväri, ja varmaan aika katseenkääntäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, kiitos paljon! :) minäkin pidän tuosta väristä todella paljon<3

   Poista
 6. Aivan ihana tuo mekko! :)

  VastaaPoista
 7. Oot hurjan kaunis! :)

  http://briselames.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished