5. kesäkuuta 2013

Back again

Väsymys. Uupumus. Stressi. Kiire. Siinä hieman sanoja, jotka kuvaa mun viime päiviä paremmin kuin hyvin. Nuo sanat on myös syy siihen, miksi blogin puolella on ollut hiljaista. Julkaistavia kuvia ja postausaiheita ois tosi paljon, mutta ajattelin tunkea vanhat asukuvat pois tiedostoista mun kuulumishöpinöitä siivittämään. Yo-jutut ja muut kivat jutskat tuleekin sitten omissa postauksissaan.
Viime viikon loppupuoli menikin pääsykoekirjoitelmia vääntäessä. Luokanopettajakoulutuksen valmistavan tehtävän sain tehtyä loppuun perjantaina, jolloin myös lähetin sen. Piti myös siivota ja puunata järjestellä joka paikkaa hullun lailla juhlien takia. Lauantaina olikin sitten mun lakkiaiset, joita kauan odotettiin :) Niistä on tulossa postausta, kunhan saan muidenkin perheenjäsenten kameroista kuvat laitettua koneelle. Ei ainakaan aiemmin onnistunut, kun sain vaan osan kuvista siirrettyä.. Kopioin 200kuvaa, mutta kansioon menee jotain 40. Argh, en tajua. Mutta jospa se postaus jossain vaiheessa onnistuis.

Sunnuntaina käytiinkin sit mökillä, joka vuokrattiin pariksi kuukaudeksi. Kävin uimassa ekaa kertaa tälle kesälle! Jos ei lasketa sitä että viikko aiemmin mut nakattiin järveen vaatteet päällä :--D Sunnuntaina illalla väänsin sitten sosionomikoulutukseen uraportfoliota.
Maanantaina pitikin herätä jo ennen kuutta, ja suunta kohti Oulua pääsykokeisiin. Pääsykokeet oli nopeasti ohi, noin 15-20minuuttia kestävä uraportfolioon perustuva haastattelu. Sen jälkeen mentiin Oulun keskustaan, ja käytiin parissa kaupassa. Oli vaan aika tuskaa sen helteen takia, huh. Sen jälkeen mua hemmoteltiin pehmiksellä ja mansikoilla :) Mentiin käymään myös Nallikarin rannalla meressä uimassa ja aurinkoa ottamassa. Ihana päivä!

Maanantai-iltana olikin vuorossa seuraavan sosionomiesseen vääntäminen. Aiempaa esseetä ei voinut hieman erilaisten kysymysten takia käyttää. Kyllä mä onneksi osan kohdista kopsasin, ettei kokonaan uudestaan tarvinnut kirjoittaa. Nukkumaan oli pakko mennä aikaisin, koska seuraavana aamuna pitikin herätä neljältä ja lähteä Joensuuhun pääsykokeisiin.
Joensuun sosionomipääsykokeet oli tosi erilaiset kuin Oulussa. Ensin oli persoonallisuustestit, sitten opettajahaastattelu, psykologihaastattelu, kykytestit ja lopuksi ryhmäkeskustelu. Koko homma kesti puoli kahdeksasta puoli neljään, ja päivä oli todella raskas ja uuvuttava. Mutta oon kyllä tyytyväinen muuten suoritukseeni, ainakin keskusteluosiot ja haastattelut meni mun mielestä tosi hyvin! Testeistä en osaa sanoa oikein mitään. Aikarajat oli tosi tiukat, ja usein jäikin osa tehtävistä tekemättä. Psykologihaastattelu hieman jännitti, joissain pääsykokeissa psykologit olivat saaneet ilkeilyllä porukkaa itkemään. Kyllä mullekin yritettiin hieman olla töykeitä, mutta pistin asian leikiksi ja nauroin vaan.

Tänään olikin sitten taas työpäivä. Työnantajat eivät päässeet mun lakkiaisiin, joten sain ihania lahjoja tänään! :) Kahvitauolle oli mun valmistumisen kunniaksi ostettu aivan ihanaa hedelmäistä kakkua sekä shamppanjaa. Pakko sanoa, että mulla on aivan mahtava työpaikka ja työantajat!

Siinä nyt ois hieman mun viime päivien kulusta. Postauksia ois tulossa paljon, kunhan ne vaan ehtis toteuttaa! Jospa mulla kiireet nyt lopultakin helpottais :)

6 kommenttia :

 1. Toivottavasti pääsykokeet meni hyvin! :)
  Ja sulla on tosi kiva tapa käyttää värikkäitä luomivärejä, ite oon niin arka käyttämään niitä! Voitko tehdä postausta meikeistä yms.? :)

  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin toivon että ne meni hyvin, hyvä fiilis ainakin jäi :) kiitti postausideasta, pitääpä yrittää sellainen tehdä! :)

   Poista
 2. Voi onpa söpö pastellihame! ♥ Toivottavasti pääsykokeet menivät hyvin, hyvä jos jäi hyvä fiilis! :-)

  Ihanaa kesää sulle Jenni!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mä toivon sitä kans, mutta myöhemmin näkee että miten meni! :)

   ihanaa kesää myös sulle pauliina :)

   Poista
 3. ihana asu! :) ja oon kateellinen ku osaat käyttää noin hyvin meikkejä, varsinkin luomivärejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) heheh, en nyt tiiä osaanko käyttää niitä hyvin, yleensä vaan sudin luomille millon mitäkin :D

   Poista

Blog Design by Get Polished