22. kesäkuuta 2013

Kukkia hiuksissani

Nyt on juhannus vietetty ja herkkuja mussutettu enemmän kuin laki sallii. Juhannuksestakin on paljon kuvamateriaalia, ja postaustakin on tulossa kunhan saan kuvia muidenkin kameroista. Mutta juhannus oli kyllä aivan mahtava!

Tänään ois kohta suuntana vuokramökki, ja suunnitelmissa ois uimista, kalastamista ja saunomista. Ainakin mun loma alkaa aivan mahtavissa merkeissä! Rentoutuminen kuulostaa just nyt niin täydelliseltä. Ajattelin ottaa mukaan jonkin Anna Janssonin dekkareista, mutta siinä on vaarana se, että jumitun kirjan ääreen koko illaksi.. On ne Anna Janssonin kirjat vaan niin koukuttavia! Joku taisi sanoakin vähän aikaa sitten, ettei musta ihan heti ensimmäiseksi uskois että luen tuollaisia pelottavia murhajännäreitä.. Heh.

Nää kuvat otettiin parisen viikkoa sitten Kaisun kans. Se oli se ihana lämmin viikko, jolloin aurinko vaan jatkoi paistamistaan aina vaan. Onneksi lämpimät kelit on taas tulossa! Ois niin huippua ruskettua kunnolla loman aikana :) Ja muutenkin vois oleskella ulkona. Eikä tarviis hautautua kilometrien paksuisten vaatekerrostenkaan alle.
Hih kikkurat! Oon tykästynyt kiharoihin tosi paljon, ja siksi väkertelenkin niitä nykyään hiuksiini usein, aina kun aikaa riittää. Noiden tekemiseen menee nykyään onneksi enää vaan noin vartti, niin ei kovin paljon aikaa onneksi kulu. Mutta jos ihan kunnon kikkurat haluaa juhliin vääntää niin pakko varata hieman enemmän aikaa.

Ja meidän ihana Kupla-tulokas! On se vaan niin söpö, vai mitä te tykkäätte? :) Tuo värikin on niin suloinen ja kesäinen. Mutta penkkien kangas on jotain aivan järkyttävää, sellaista leopardikuosia :D Onhan se toki hieno kuosi, mutta autossa...? :D No, makunsa kullakin.

Kivaa juhannuksen jatkoa, mä lähden mökille! :)

14 kommenttia :

Blog Design by Get Polished