7. kesäkuuta 2013

Lakkiaislahjoja

Viikko sitten sain niin upeita lahjoja, että on pakko esitellä niitä bloginkin puolella! Kaikkien lahjat olivat todella onnistuneita, enkä olisi osannut edes kuvitella saavani noin upeita juttuja. Tässäpä sit olis mun saamia lahjoja kuvien sekä lyhyiden esittelyiden muodossa:
Siinäpä näkyis koko lahjavuori! Unohdin kyllä pari saamaani lahjaa kuvasta, mutta myöhemmissä kuvissa nekin näkyy. Epäilen vaan, että oon jo ehtinyt osan lahjoista kiikuttaa muualle ennen kuvanottohetkeä :D
Ja lahjaksi mä siis sain Pentikin kylpypyyhkeen, Marimekon käsipyyhkeitä, Arabian KoKo-astioita, kummipojan tekemät helmet (<3), uunivuokia, Iittalan laseja, suklaata, kynttilöitä, kynttiläkippoja, lahjakortin, Marimekon laukun, enkelin, rannekorun, pari kirjaa, kattilan, sekä varmasti jotain jonka mä unohdin. Niin ja sain Kaisulta kaikkien muiden ihanien sen antamien lahjojen lisäksi "itkurasian", johon se oli kirjoittanut ihanan koskettavan tekstin ja laittanut kuvia meistä vuosien varrelta. Lisäksi sain siltä myös ihanan jutun, jonka nimestä ei ole mitään tietoa :D Se on sellainen juttu jossa on sisässä vettä ja pikku sydämiä jotka valuu alas kun sitä ravistaa, ja keskellä on meidän lapsuuskuva. Ei vitsi mikä selitys.. :D No, alempana se näkyy kuvassa!
Kivasti näkyy taustalla olevasta peilistä mun käsi.. No, ei voi mitään! Lahjat kasattiin tuolle pöydälle enkä jaksanut niitä siirrellä.
Ja siinä itkurasian sisältöä. Ihana lahja! Oikealla ylhäällä näkyy myös se vesisydänkuva-jutska, jonka nimeä en edelleenkään tiedä :D
Oioi, ihania KoKo -astioita, joita toivoinkin!
Ja tässä pari kirjaa, jotka unohtuivat lahjarykelmästä, kun selailin niitä ennen kuvien ottoa.
 
Kaikista lahjoista en jaksanut yksittäiskuvia räpsiä, vaikka kaikki ihania olivatkin! Harmittaa vaan, kun unohdin kuvata äitiltä ja isältä saadun ihanan rannerenkaan. No, se tulee varmasti paljon asukuvissa näkymään, pitääpä esitellä se niiden yhteydessä :) Rahaa sain myös lahjojen lisäksi.
 
Itse lakkiaisista on kans tulossa postausta lähiaikoina! Postattavaa ois muutenkin niin paljon, ettei aika meinaa riittää.
 
Mitäs tykkäätte mun saamista lahjoista? :)

8 kommenttia :

 1. yksinkertaisesti: ihania lahjoja :3 ja onnee vielä tosta ylioppilaaksi pääsystä :)!

  http://sundagdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihania ja osuvia oli! ja onnee! (-:

  VastaaPoista
 3. Elämän siiville -laulukirja on ihana, pidä siitä kiinni! Muutenkin upeita lahjoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä aivan mahtava :) oon samaa mieltä!

   Poista

Blog Design by Get Polished