12. kesäkuuta 2013

Lovely flowers

Ja taas on viime postauksesta päässyt muutama päivä vierähtämään. Alkaa jo pikkuhiljaa tympiä tämä jatkuva kiire ja väsymys. Ei oo hetkeäkään aikaa levähtää. Oon niin väsynyt, voisin nukkua vaikka kuukauden putkeen. Mutta melkein koko kesä menee töissä, ja vähäisiin lomiinkin on vielä aikaa.. Eilen aloin sitten tehdä postausta, mutta eipä se sujunutkaan ihan niin kuin ois pitänyt. Olin kirjoitellut jonkun matkaa, kunnes kuvaa lisätessä ilmestyy teksti "Error 45", joka tulee takaisin vaikka mitä painais. Tai no hävisi se siinä vaiheessa kun koko tietokone päätti pimentyä, hahahahah. Teki mieli nakata koko rotisko seinään. Kyllä koneen pimeneminen lämmitti mieltä oikein mukavasti, kun olin tosi väsynyt pitkän päivän jäljiltä. Mutta lakkiaispostausta odotellessa ajattelin esitellä teille yhden kauneimmista mun saamista kukkakimpuista!
Voi että rakastuin tuohon kimppuun! Niin kauniita kukkia ja ihania värejä.
Ja ihana maksimekko ostettu H&M:ltä :)

IIIK, huomenna ois viimeiset pääsykokeet! Ja nehän on siis luokanopettajakoulutuksen soveltuvuuskokeet Joensuussa. Alkaa kyllä jännittää jo ihan kauheasti.. Luokanopettajaksi on vaikea päästä, sinne on todella paljon tasokkaita hakijoita. Saa nähdä miten käy, mutta toivotaan ainakin parasta! Onneksi kohta on pääsykoerumba ohi.

Mua harmittaa aivan älyttömästi, että blogi on viime aikoina jäänyt niin vähälle huomiolle. Pääsykokeet, työ, kaverit ja muut vievät mun aikaa niin paljon, että tänne on tullut kirjoiteltua aivan liian harvoin. Ja mun väsymyksestä ja uupumuksesta kertoo jotain se, että meen nukkumaan yhdeksältä. Siis minä, joka valvon normaalisti arkenakin vähintään kahteentoista tai yhteen. Ja nyt oon kaikki päivät ihan poikki, vaikka nukkuisin miten paljon tai olisin tekemättä mitään. Jotenkin tää väsymyskierre olis saatava loppumaan ennen kuin palan loppuun. Yritän kyllä kovasti järjestää blogille enemmän aikaa, ja mulla ois paljon ihania postausideoita sekä kuvia odottamassa julkaisua :)

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :)

4 kommenttia :

Blog Design by Get Polished