8. kesäkuuta 2013

Mulle maailman rakkain

Laiskottelua. Lukemista. Paljon Serranoita. Paljon nukkumista. Ihanaa musiikkia. Ah, parasta.
Tää päivä tuli enemmänkin kuin tarpeeseen. Sain vaan olla kotona, eikä tarvinnut lähteä mihinkään. Mun väsymyksen ja stressin taso alkoikin jo olla sitä luokkaa, ettei varmaan ois ollut loppuun palaminen lähellä. Se on kamala tunne, kun illalla nukkumaan mennessä sydän hakkaa tuhatta ja sataa ja kaikki tehdyt sekä tekemättömät asiat pyörii päässä eikä saa unta kauheasta väsymyksestä huolimatta. Onneksi saan nyt edes pari päivää nukkua ihan kunnolla. Tuntuu vaan, ettei osaa pelkästään olla enää, pitäs koko ajan olla menossa ja juosta paikasta toiseen.
 

Farkkutakki ja housut H&M, toppi BikBok, laukku Turkista, kengät Vagabond (kirpparilöytö). Tässä asussa tulikin liikuttua eilisilta. Asukuviakin ois julkaisematta vaikka kuinka paljon, huh.

Tällä hetkellä yks kaikkein ahdistavimmista asioista on kunnollisen lakkiaispostauksen tekeminen tänne. En tiiä mitään ärsyttävämpää, kuin monen sadan samanlaisen kuvan selaaminen ja parhaimpien valitseminen. Niin turhauttavaa hommaa! Siksi kyseisen postauksen teko onkin venynyt.. :D Mutta kyllä mä sen vielä teen, I promise!
Ja kuvaustaustana toimi meidän uusi Kupla-tulokas! Eipä sillä, tää taitaa ollakin meidän kolmas Kupla :D Mutta söpöliinejähän ne on, tuitui!

Loppuun vielä yksi tän hetken kauneimmista biiseistä:
Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. apua toi kuplavolkkari on aivan ihana, rakastuin siihen välittömästi:D!!

  VastaaPoista
 2. Ihana blog, liityn ehdottomasti lukijaksi :)) Olet myös todella kaunis!
  Käy ihmeessä kurkkamassa munkin blgi jos vaikka kiinnostais. :)


  http://ask-beautiful-life.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, kiitos paljon! :) minäpä meen kattelee :)

   Poista
 3. Sun blogi vaikuttaa kivalle, toi banneri on aivan ihana! :-)

  ► my-imagination-world.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished