20. kesäkuuta 2013

Uusi mekkorakkaus kuulumishöpinöiden kera

Hupsiiis, taas on postaustauko päässyt kasvamaan.. No, ihan hyvä vaan välillä pitää blogista lomaa kaiken väsymyksen keskellä. Ihan rehellisesti tällä hetkellä haluaisin kaikesta lomaa. Ois niin ihanaa olla yksin keskellä ei mitään ja antaa kaiken stressin, kiireen, väsymyksen ja muun valua pois. Nyt tarviisin kaikkein eniten omaa aikaa, että monen kuukauden kiireet ja stressi katoais mielestä. Onneksi tänään alkoi loma! Se ehkä vähän helpottaa. Mutta musta tuntuu ettei parin viikon loma riitä tasaamaan kaikkea sitä stressiä ja painetta mitä oon viime kuukausina ja varsinkin nyt kesällä kokenut. Tuntuu etten jaksa ees pitää blogia, tai tehä mitään. Nukkuminen on oikeestaan tälläkin viikolla ollut ainut kiinnostava asia. Mun sosiaalinen elämäkin on päässyt kuihtumaan aiempaan verrattuna.. No, nyt on hyvä korjata se asia ja nähdä kavereita superpaljon lomalla! Ellen sitten ihan koko lomaa nuku.. Ah, lopultakin ne  yövalvomiset ja iltapäivään asti nukkumiset voi alkaa!
Ja eilen postissa tulla tupsahti kirje Itä-Suomen yliopistosta! Iik, kyllä jännitti kirjeen sisältö! Varsinkin kun itse olin kaupungilla ja isä kotona puhelimen päässä avaamassa kirjettä ja oikean, tuloksen kertovan kohdan etsiminen isällä kesti :-D Mutta siis, kirjeestä selvisi että oon nyt toisella varasijalla Itä-Suomen yliopiston luokanopettajakoulutukseen! Olin ihan tosi innoissani ja positiivisesti yllättynyt! Soveltuvuuskoe oli nimittäin todella vaikea, ja luulin pilanneeni sen jännityksellä. Ja kyseiseen paikkaan ei todellakaan ole helppo päästä, hakijoita oli vajaat 1300. Ja nyt oon 72 parhaan joukossa, huhhuh. Eilen sanoin lauseen, jota harvoin mun suusta kuullaan ja sain siten perheeni ja sukulaiset nauramaan. "Oon mä vaan aika hyvä", ja kai siinä nyt ainakin tällä kertaa jokin totuuden siemen piilee? ;) Ja soittelin siis yliopistolle tuosta tuloksesta, ja siellä kerrottiin mun mahdollisuuksien olevan hyvät. Joka vuosi tulee muutamia peruutuspaikkoja, joskus jopa 9. Nyt siis vaan jännityksellä odotellaan!
Harmi vaan, että peruutuspaikkoja saattaa tulla vasta elokuussa. Jos sattuisin pääsemään myös AMK:hon sosionomiksi, niin mun pitäis hyvissä ajoin kuitenkin ottaa se paikka vastaan, JOS en luokanopettajaksi pääsisi. Mutta se tieto voi tulla vasta elokuussa, ja ennen sitä pitäis ilmoittaa mahdollisesta sosionomipaikasta.. Eli parhaassa tapauksessa en pääse minnekään opiskelemaan, jos riskillä odotan että elokuussa vielä vapautus mulle paikka :--D No, ainakin toivotaan että mahdollisimman pian mulle löytyisi paikka yliopistosta, niin pääsis kämppääkin etsimään! Tietysti vaihtoehtona ois opiskella myös kasvatustiedettä avoimessa yliopistossa.. Muttamutta, nyt odotellaan ja toivotaan parasta.
Ja kuvissa päällä mun uusi ihanaihana mekkonen! Löysin sen Joensuun reissulla BikBokista, ja hintakaan ei päätä huimannut. Ostopäätöstä ei tarvinnut kauaa harkita ;) Sinistä en oo oikein osannut käyttää, ja siksi yritänkin totutella itseäni siihen. Tavallaan sininen tuntuikin kivan raikkaalta päällä, varsinkin parilla väripilkulla höystettynä. Mekon halkio ja lyhyt alushame vain koituivat lievästi sanottuna ongelmaksi. Halkio on nimittäin todella suuri, ja alushame jotain liukasta kangasta sen lisäksi, että se on erittäin lyhyt. Kaupungilla kävellessä sain pitää alushameen helmasta kiinni koko ajan, etten olisi vilautellut takalistoani hurmaavasti jokaiselle vastaantulijalle. No, jonkinlainen viritelmä on pakko kehitellä ennen kuin mekko pääsee uudestaan päälle, ellen halua jonnekin putkaan itsensäpaljastelusta... Laukku ja kengät H&M, koru myöskin samaiselta Joensuun reissulta Seppälästä.
Harmi vaan, ettei mun söpöt eriväriset varpaankynnet näy kuvassa. Sen sijaan oikean jalan laastarin kulma näkyy kauniisti.. Jospa sitä ei kukaan mun lisäksi huomaisi ;) Kuvassa mukana myöskin ihanat ja kauniit itikanpistot, joita oon oikein urakalla raapinut! Mun läheiset tietääkin, millainen ihana arpi mulla on käteen jäänyt pitkään jatkuneesta raapimisesta.. Itikka pisti siihen vuosi tai kaksi sitten, ja lopetin raapimisen jotain 4-5 kuukautta sitten. Ja arpi näkyy edelleen, heh. Rupien raapimiseen vaan jää koukkuun.

Samaisella kuvienottoreissulla pari (?) viikkoa sitten näin ihanaa Annia jätskiannoksen ja kahvin merkeissä! <3 Ja tottakai kahden bloggaajan tapaamisesta seurasi myös asukuvien ottoa. Voi tuota ihanaa auringonpaistetta, paistaisipa aurinko huomennakin.

Olipas mulla tällä kertaa asiaa. Sitä ois toki paljon lisääkin, kuten myös asukuvia ja muita otoksia. Onneksi loma alkaa, niin mulla on toivottavasti enemmän aikaa bloginkin puolelle. Loma alkaa kuitenkin piiiitkien yöunien merkeissä. Jospa huomenna sitten jaksaisin juhlia juhannusta levänneenä. Mitäs teidän juhannussuunnitelmiin kuuluu? :)

Ihanaa juhannusta kaikille! :)

10 kommenttia :

 1. Kiva blogi ! Oot kaunis, tykkäsin noist kuvista (: !

  idamariaj.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset sulla! (: ja banneri on hieno, tykkään.

  http://a-storynevertold.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. voit vastaanottaa koulupaikan ja jäädä jonottamaan yhtä koulupaikkaa, jos olet sijoittanut sen korkammalle yhteishaussasi!
  http://www.koulutusnetti.fi/?file=204 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti tiedosta, pitää ruveta tutkailemaan tuota asiaa! :)

   Poista
 4. ihana mekko! ja tosi kiva banneri ja muutenkin kiva tää sun blogi (:

  http://ensioeino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana blogi sulla:) Tykkään sun bannerista. Kurkkaathan munki blogit? :)

  http://musicismylife1998.blogspot.fi/

  http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished