18. heinäkuuta 2013

I promise I'll never leave you alone in the rain

Mulla oli ihana päivä! Ei haitannut kylmyys tai viikon kolmannet verikokeet, eikä edes maanantaina uudestaan koittavat sellaiset! Oli mahtavaa olla taas töissä, olin kaivannut työntekoa yllättävän paljon. Vaikka kirjanpito ja toimistohommat voi kuulostaa tylsältä, niin musta se on mukavaa ja antoisaa :) Varsinkin asiakkaiden palvelu on kivaa, tykkään nimittäin olla tekemissä ihmisten kanssa! Hymyn tartuttaminen muihin on ihanaa.
Eilinen vesisade, rapakoissa hyppiminen avojaloin, Twin Peaks -maraton ihanan Kaisun kans joka kertoo pelottavien kohtien jälkeen milloin mä voin taas kattoa, iso kasa herkkuja, ei kiire minnekään. Parasta! Tältä kesän pitääkin tuntua.

Kuhmo on herännyt henkiin, ja kuhisee ihmisiä. Keskustassa törttöilevät turistit tuovat mukanaan elämää ja väriä, ja kaikkialla tuntuu kesältä. Kesään kuuluu vahvasti aurinko, mutta mulle kesäfiilis tulee enemmän sateesta. Ikkunoihin ropisevat pisarat, vesirapakot, sateen tuoksu. Ei ole kesää ilman sadetta. Rakastan rapakoissa hyppimistä, eikä haittaa vaikka vaatteet menee likaisiksi. Ihana, ihana kesä.

18 kommenttia :

 1. Mua taas ärsyttää kaikki ne keskelle tietä törttöilevät ihmiset! Varsinkin ne, jotka ei tunne käsitteitä suojatie ja liikennevalot... Saa siinä auton ratissakin olla melko varovaisena. :/

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt kyllä pitää olla paljo varovaisempi kun porukkaa on enemmän ja puolet turisteista ei näytä osaavan liikennesääntöjä :D mut kivaa kun on porukkaa!

   Poista
 2. ooooooo, mistä katsotte twin peaksia? AIVAN ÄLYTTÖMÄN MIELETÖN SARJA!! :) + ihania kuvia tässä! (: ja ihanasti noi reunat tolleen summennettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on se dvd-boksina, ja se vaikuttaa kyllä hyvältä! :) vaikka tavallaan se on vähän outo :D kiitos :)

   Poista
 3. Toi banneri on älyttömän hieno :D ja ihania kuvia!

  http://uniquevisionnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. haastoin sut :) http://vavavoombyida.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

  VastaaPoista
 5. Todella tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
 6. aivan älyttömän upeita kuvia! Mua on tuo kylmyys kyllä haitannut:(

  http://urheiluni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mua ei, ihme kyllä :D ihan kivaa vaihtelua!

   Poista
 7. Voi aivan ihana asu jälleen kerran:) Varsinki toi yläosan valkoinen poncho (?) :3 Oon bongannu ton pariin kertaan kaupoissa kierrellessäni mut mun päällä se ei oikeen näyttäny hyvältä:D Sulle se ainakin sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) se on oikeestaan mintunvihreä, mutta näyttää kyllä ihan valkoiselta :)

   Poista

Blog Design by Get Polished