31. heinäkuuta 2013

Oi siskoni mun

Ajelin tänään kotiin, kun kuulin pitkästä aikaa Laura Närhen ja Erinin Siskoni -biisin. Siinä on biisi, joka saa mut aina itkemään. En oikeestaan ees tiedä, mikä siinä on niin koskettavaa. Jotenkin ne sanat vaan on niin kauniit, ja kertoo mun ajatuksista omaa siskoani kohtaan.


Me ollaan Kaisun kanssa oltu pienestä asti tosi läheisiä. Oltiin toistemme vakituisia leikkikavereita, meillä oli kymmeniä poneja ja barbeja, joiden kanssa vietettiin useita tunteja päivän aikana. Pienenä meillä oli myös nykyistä enemmän riitoja, kun jommalle kummalle ei mennyt toisen suunnitelmat mieliksi. Kaisu aina muistuttaa mua siitä, että jossain vaiheessa mä en enää halunnut leikkiä sen kanssa kun musta tuli "liian vanha". Meillä oli ihana ja onnellinen lapsuus. Vaikka kummallakin oli omat ystävät, ollaan silti aina oltu tavallaan toistemme parhaita kavereita.

Kaisu on ihminen, jonka kanssa oon kokenut ja elänyt elämäni parhaat ja kamalimmat hetket. Meillä on lukemattomia hyviä ja huonoja muistoja, mutta tärkeintä niissä on se, kenen kanssa nämä hetket on saanut viettää ja kokea. Kaisu on mulle sisko, ystävä, kuuntelija, tuki ja turva sekä paljon muuta. Meistä on viime vuosina tullut erottamattomia, ollaan toistemme tukena hyvinä ja huonoina aikoina. Kaisulle voin kertoa kaiken, ja vaikeina hetkinä Kaisu on paikalla ja lohduttamassa, olkapäänä jota vasten voin itkeä. Päivittäin me sanotaan tismalleen samoja asioita tismalleen samoilla sanoilla ja samalla hetkellä. Meidän ajatukset menee välillä liiankin samaa rataa, ja aina saadaan lopulta aikaan kunnon naurut.
Vaikka jotkut sanoo, että me ollaan kuin yö ja päivä, niin ollaan myös tosi samanlaisia. Tykätään monista samoista asioista, ja siksi tiedän aina kenen kanssa voin katsoa Serranon perhettä tai Greyn anatomiaa vaikka keskellä yötä tai kuka kertoo jos mun vaatteet näyttää typeriltä. Meidän ajatusmaailmat on tosi samanlaiset, ja siksi ymmärretään toisiamme jo puolesta sanastakin.

Kaisu on ihminen, joka muistuttaa mua aina kaikesta nolosta mitä mä oon tehnyt. Kaisu tietää kaikki sellaisetkin asiat, joita en haluaisi muiden ihmisten tietävän. Kaisu kiristää mua uhkaamalla niistä kertomisella. Luulen, että niitä asioita on joskus tullut kerrottuakin. Osataan olla toisillemme tosi kamalia kun suututaan. Saatetaan mököttää monta päivää, kunnes kumpikin lopulta puhuu, kun ei vaan voi olla enää puhumatta. Niiden päivien aikana on kertynyt monta asiaa, joita ei ole voinut jakaa toiselle tai joille ei voitu nauraa yhdessä. Sitten on taas niin ihanaa jutella ja vaan tehdä juttuja yhdessä.

Me ollaan myös tosi ihania toisillemme. Ollaan lähes aina toistemme puolella, eikä anneta kenenkään satuttaa toisiamme. Nauretaan kahdestaan tyhmille jutuille, joita kukaan muu ei tajua. Aina ei tarvita edes sanoja, välillä pelkkä ilme riittää kertomaan toisen ajatukset. Ja voi sitä naurun määrää, kun me ollaan vauhdissa. Kaisulla on tismalleen samanlainen huumorintaju kuin mulla, ja se on mahtavaa. Kaisun puolesta tekisin mitä tahansa, aivan milloin tahansa.

"Sinä olet minun siskoni
en tahdo että kilpailumme jatkuu
sydämeni murtuu.
Sinä olet minun siskoni
en tahdo että erkanemme koskaan
tule mua vastaan."                                                                                          (sanat täältä )


Kaisu on ihminen, jota en vaihtais ikinä keneenkään tai mihinkään. Lyhyesti sanottuna, mulla on maailman ihanin ja paras sisko <3

28 kommenttia :

 1. Voi miten ihana sisko sulla on :) Minä vuonna Kaisu on syntyny?? Kumpa mullaki ois tollanen sisko joka ois samalla mun ystävä. Pikkusisko löytyy mutta me ei olla toistemme kans liioin tekemisis vaikka samassa talossa asutaan näin lomilla. Äskenkin pyysin ottamaan musta pari kuvaa blogiin, mutta ei suostunu millään enkä saanu sit itsekkään otettua mitään järkeviä :( Kameran jalkakin on hajalla... Saat olla ylpee tuollaisesta supersiskosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaisu on syntyny vuonna -96 :) ehkä teidän välit muuttuu erilaisiksi iän myötä, kun sun sisko kasvaa! :) voi kuule, kyllä kaisukin aina ahkerasti valittaa kun pyydän siltä kuvia :D mutta se on aivan mahtava, ja todellakin oon ylpeä siitä <3

   Poista
 2. Aloin melkein itkemään, kun mietin, et Ellillä ja mulla on samanlainen suhde, rakastan sitä tyttöö niin paljon! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, ihanaa että teilläkin on tosi läheiset välit! <3

   Poista
 3. Näytät _täsmälleen_ äidiltäsi tuossa silmäläsikuvassa! Joo eipä mulla muuta... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvaa tuijotinko pitkään sitä kuvaa mutta en nää meissä mitään yhdennäköisyyttä!! :D

   Poista
 4. Ihana tää postaus ! Ja kattelin noit edellisiä postauksia, toi leopardimekko on ihan täydellinen!!:)

  Nea, http://foreveryoung-nea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kaisu varmaan ilahtuu tosta kolmanneksi viimesestä kuvasta :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laskin sen varaan ettei se voi suuttua kun kirjoitan siitä noin kauniisti ;))

   Poista
 6. voi miten ihana postaus, oot tosi onnekas kun sulla on sisko! itellä on siskopuoli, mutta sitä en oo saanut nähdä moniin vuosiin, johtuen hänen äidistä. :( onneksi nykyään tiedän että hän tietää mun ja isäni olevan olemassa, koska ennen hän ei varmaankaan tiennyt meistä mitään. Mutta nyt olen tosi onnellinen, koska mulle on syntymässä alle kahden viikon päästä (sektiolla) pikkuveli<3 en ois ikinä uskonut niin käyvän:) haha, anteeksi avautuminen. + ootte muuten siskosi kanssa molemmat tosi kauniita!

  xoxo-jessika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, tosi harmillista ettet oo saanut tavata siskopuoltasi! :( mutta tosi hienoa että sun siskopuoli tietää teidän olemassaolosta, niin teillä on mahdollisuus tavata jossain vaiheessa! :) voi miten ihanaa, paljon onnea pikkuveljestä! <3 kiitos :)

   Poista
 7. ompa kivanolonen blogi :)


  http://fiercepeople-heidi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. ihana postaus ja sulla on muutenki kiva blogi!
  ois tosi kivaa jos kävisit kattomassa mun blogin:)
  m-countingstars.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Voi te ootte molemmat kyllä niin kauniita! :> Oot kyllä onnekas ku sulla on noin ihana sisko (itellä ei harmi vaan sitä siskoa ole, pelkästään kolme veljeä:D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitos :) niinpä, en tiedä mitä tekisin ilman kaisua! on ne veljetkin varmasti ihania ;)

   Poista
 10. oottepa kauniita!(: mullapa onki kaks kauhu kakara veljee :D:D

  http://yesitismyblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) haha, voihan veljetkin olla ihania! :D ois aika siistiä jos ois veli, en osaa oikein kuvitella millasta elämä veljen kans ois :D

   Poista
 11. Ihania kuvia sinusta ja Kaisusta! Minulla herättää samoja fiiliksiä kyseinen kappale..

  VastaaPoista
 12. Moikka ! Sulla on aivan ihana banneri :-) Tykkään sun kirjotustyylistä hirmusen paljon !

  http://chekereds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Ihanat sukkahousut :)
  -Judy-

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished