11. elokuuta 2013

Feet in the water

Löysin tiedostoista kuvia, jotka on kokonaan jääneet vaille julkaisua! Nyt on aika korjata asia, ja tässäpä tuliskin hieman kuvia kesäiseltä mökkireissulta.

Välillä on ihanaa vain hassutella kameran ja kuvaamisen kanssa, kun ei ole kiire minnekään. Usein jälkeenpäin katsoessa kiireessä otetut kuvat ei näytä läheskään yhtä kivoilta, kuin ne aiemmin sivusilmällä vilkaistessa näytti. Mutta kun on aikaa ja kärsivällisyyttä, niin kuvista tulee heti enemmän miellyttäviä! Hyvänä esimerkkinä mun lakkiaiskuvat... Otettiin kiireessä kiitoskorttikuvia ennen lakitustilaisuutta, ja kappas miten "kivoilta" ne seuraavana päivänä näyttivät. Nyt kyllä harmittaa, ettei siihen käytetty enempää aikaa vaikkapa illasta.


Mä täällä sairastan jo toista päivää. Viimeksi olin sairaana kolme viikkoa sitten, vähän turhan usein tuo tauti mut yllättää. Usein mulla on kuitenkin vaan kuumepiikkejä, jolloin kuume nousee hieman yli 37 asteeseen ja mitään flunssan oireita ei ole. Eheh, nyt tää on erilaista. Kuumetta oli eilen melkein 39 astetta, kurkkuun sattuu, päätä särkee, tosi voimaton olo.. Ja tänään pitäis lähteä viemään suurinta muuttokuormaa Joensuuhun. Mahtaapa olla tästä tytöstä minkään tekijäksi siellä! Wish me luck!

17 kommenttia :

 1. Voi ei paranemisia! :( mutta ihania kuvia - varsinkin tuo eka <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :) Mut voi sua, kun taas oot kipeenä! Ja muuttokuorman vieminen tossa kunnossa.. Ei ehkä tule olemaan mikään maailman mukavin kokemus :( Muutatko siis tän kuun lopussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä ollut kovin mukavaa matkustaa takas Kuhmoon 39 asteen kuumeessa :/ Joo, joskus silloin! :)

   Poista
 3. Voi että sä oot nätti noissa kuvissa!:) toi mekko sopii sulle tosi hyvin. Välillä on tosiaan ihanaa vain "hassutella" kameran edessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kiitos! :) Totta, välillä on kiva ottaa hieman erilaisia kuviakin :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia minun mielestä! :) Varsinkin tuo ensimäinen kuva c:

  VastaaPoista
 5. Vou upea mekko ja upeita kuvia myöskin<3! Toi mekko on aivan ihanan mallinen ja toi printti on ihan mielettömän hieno! Tykkään paljon myöa tästä uudesta taustasta :> Mut voi kauhee toi kuume :/ Toivottavasti parannut pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Mäkin tykkään tuosta mekosta kovasti :) Uusi tausta miellyttää kyllä muakin enemmän kuin vanha! :) Parempaan päin ollaan jo menossa, onneksi :)

   Poista
 6. Sulle on haaste mun blogissa! :)

  http://eemmaot.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihania kesäkuvia ja nätti mekko :)

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko!! Ja hienoja kuvia :)

  www.sonjakorpela.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. aivan ihana mekko ja tosi kiva blogi :)!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Pakko toistaa samaa mitä muutkin on sanoneet: aivan ihana mekko! :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished