4. elokuuta 2013

Ihana sunnuntai

Nyt täytyy sanoa, että mulla on takana aivan ihana viikonloppu, ja varsinkin sunnuntai. Koko viikonlopun on ollut todella onnellinen olo, ja oon leijaillut jossain omissa pilvissäni ilman mitään syytä. Välillä on aika ihanaa huomata hymyilevänsä kaikelle ja kaikille ihan muuten vain :)

Lauantaihin mahtui käynti Ikeassa sekä leffareissu Kajaaniin Puhdistuksen yötä (hyi) katsomaan. Kirjoittelen ehkä siitä lisää myöhemmin, nyt keskitytään mun ihanaan sunnuntaihin!


Lähdettiin päivällä Even, Hennan ja Riikan kanssa Roukonpurolle uimaan. Paikka oli mulle ennestään tuntematon, joten oli kiva päästä uuteen paikkaan uimaan. Uintireissuun varauduttiin isolla kasalla sipsejä, keksejä, viinirypäleitä ja mehua. Sää oli ihanan lämmin, ja rakkaiden ihmisten seura jotain niin parasta!

Rannalla me luonnollisesti ahmittiin meidän herkkuja, uitiin ja vain höpöteltiin kaikesta. Kuulumisten päivittäminen on kivaa, varsinkin kun on kulunut jo aikaa viime kerrasta kun nähtiin ihan koko porukalla. Vesikin oli lämmintä, ja naurua riitti.
Ja kaikkihan meni hyvin, kunnes tuli poislähdön aika...

...ja pienen etsiskelyn jälkeen hoksattiin että auton avaimet oli jäänyt auton sisälle lukkojen taakse! Niinpä neljä nuorta naista löi viisaat päänsä yhteen, ja niin alkoi suuri operaatio autoon pääsemiseksi! Auton lukkoihin testattiin rautalankaa, pinnejä.. Mä taitavana tyttönä sain jopa rautalangan juuttumaan avaimenreikään, ja sitä sitten kiskottiin pois kunnes se lopulta irtosi Hennan toimesta. Puoli tuntia me ainakin yritettiin, kunnes soitettiin miespuolista apuvoimaa autoon pääsemiseksi. Mä olin hieman skeptinen, enkä uskonut lainkaan, että me voitais päästä autoon. Kaikki muut oli jo ähertänyt kunnolla peräkontin kans, ja niin tuli mun vuoro. Mä sain kuin sainkin takapenkin hakaset auki ja penkin kaatumaan, ja pääsin auton sisälle avaamaan ovet. Ja niin avaimetkin löytyi!

Kaikki kyllä jaksaa muistuttaa varmaan loppu elämänsä, että mä en uskonut että me voitais päästä autoon omin avuin.. :D Noo, mun avulla me sit päästiin hahaha ;) Mutta meillä oli kyllä aivan älyttömän hauskaa, ja tää oli kyllä ehdottomasti yksi kesän parhaista jutuista!

Onko teidän kesään mahtunut samanlaisia tai erilaisia kommelluksia? :)

15 kommenttia :

 1. Miksi ihmeessä te edes laitoitte auton lukkoon, kun tuolla ei edes ikinä liiku ketään... :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä siellä meidänkin aikana monta autoa kävi! :D

   Poista
  2. Ainahan siellä on liikennettä, itsekin kun usein siellä liikun kesäaikana. Eikä aina niin mukaviakaan liikkujia.. Kiva postaus! :)

   Poista
  3. mulla ei tuosta oo hirveesti kokemusta, mutta kyllä siellä tänään illallakin muutama auto pyörähti :) kiitos! :)

   Poista
 2. Tuli noista autonavaimista mieleen, että mäkin hukkasin kerran avaimeni kauppakeskuksen parkkipaikalla :D nousin autosta ja otin luonnollisesti avaimet pois virtalukosta ja oisinko laukkua tonkinut takapenkiltä ja sit olin laittamass ovia lukkoon, mut niitä avaimia ei ollu enää missään! Ellin kaa käänettiin koko auto ympäri jokaista koloo myöten ja ei vaan löytyny ja aloin jo tuskastuu. Olin kattonu ulkooki monesti, mut sit astelin jotenkin sillain, et yhtäkkiä näin avaimet maassa metrin päässä autosta :D mietin edelleen, miten olin ne sinne saanu heitettyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :DD mut aika jännä tosiaan, että miten ne avaimet on sinne asti joutunut! :D kyllä meitäkin hirvitti vähän että mitäs sitten kun päästään autoon ja jos ne avaimet ei olekaan siellä.. tosiaan käännettiin koko ranta ja pukukopit ympäri niitä etsiessä :D

   Poista
  2. Oi eeei :D ja ihana ettiä jostain hiekkarannalta..

   Poista
 3. Ihana banneri ja ulkoasu muutenkin!:)

  VastaaPoista
 4. Haha, voi ei!! :D Onneks pääsitte kuitenki lopulta sinne autoon! Se on tosiaan hassua, miten tuollasetkin tilanteet voivatkin muuttua kesän kohokohdiksi! :D Mä oon ite niin surkean huonomuistinen, että melkein joka päivä avaimet ja puhelin on hukassa, en ihmettelisi yhtään jos joutuisin joku päivä juuri samanlaiseen tilanteeseen kuin te! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, tilanne ei ollu paras mahdollinen mutta silti oli aivan mielettömän hauskaa! :) haha, kannattaa pitää avaimista hyvää huolta! :D

   Poista
 5. Kivoja kuvia Suomen kesästä :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Bongasin sun blogin demin kautta ja pakko myöntää että tykästyin valtavasti! Sait uuden lukijan täältä :3

  Käythän tsekkaamassa myös mun blogin;
  http://sofiamalm.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihana kuulla, tervetuloa seuraamaan :) minäpä meen katsomaan! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished