27. elokuuta 2013

Kynsijuttuja

Musta on tullut erittäin laiska kynsien suhteen. Ennen lakkailin niitä usein, milloin milläkin värillä. Mun kynnet myös kasvoi huiman pitkiksi (ja sitten sitä kärsittiin kun ne katkesi juuresta asti). Nyt mun kynnet on hauraat, ne katkeilee ja liuskoittuu. Korkeintaan nimettömän ja pikkurillin kynnet kasvavat pitkiksi. Nimettömän kynsi kyllä katkesi pari viikkoa sitten, ja siispä sekin on nyt melkoisen olematon entiseen verrattuna.

Viime torstaina muhun iski kynsienlakkaushimo, ja halusin kokeilla niihin jotain uutta. Oon selaillut blogeista toinen toistaan ihanampia kynsiä, mutta en usko että osaisin omiini väkertää mitään kovin hienoja juttuja. Mutta jotain siis kuitenkin piti kokeilla!

Tässä jutut, joilla lähdettiin liikkeelle:
Lumenen perus päällyslakka, jota laitan yleensä aina kynsilakkakerrosten päälle pysyvyyttä ja kiiltoa lisäämään. Muutama viikko sitten löysin H&M:ltä suloisen kynsilakkapaketin, joka sisälsi peruslakan ja glitterpurnukan.
Henkkamaukalta löysin myös todella suloisia iho- ja kynsitatuointeja! Kuten kuvasta huomaa, pari juttua pääsikin kokeiluun..

Aluksi levitin perus päällyslakkaa kynnen pintaan. Joskus käytin kynsiä kovettavaa aluslakkaa, mutta nyt en oo löytänyt mieleistä ja oon ruvennut ajattelemaan budjettiani. Siispä päällyslakka sopii tähänkin tarkoitukseen mainiosti! Päällyslakan päälle levitin tuota vaaleansinistä lakkaa pari kerrosta. Kerrosten päälle tiputtelin glitterhileitä, ja purnukka oli mun mielestä hiukan epäkäytännöllinen. Glitterit tippuivat hileinä minne sattuu, ja lopulta niitä oli koko kynnellä pelkän kynnen kärjen sijaan, kuten aluksi halusin. Välillä purkista tuli glitteriä liikaa, välillä taas ei laisinkaan. Kokemusteni perusteella glitterlakka onkin tuollaisia ihmehileitä parempi vaihtoehto.

Kaisu auttoi mua hieman tatuointien kanssa, sillä mun kynnet oli kuivumisvaiheessa eikä tatuointien laitto olisi onnistunut. Kaisu laittoi mulle pikku linnun nimettömään, ja viikset peukalon varteen. Päälle sudin vielä kerroksen Lumenen päällyslakkaa.

Huomasin sitten tässä vaiheessa, että lähes kaikki kuvat on aivan liian pimeitä, ja niistä saa huonosti selvää. Jospa nuo pari kuvaa kuitenkin hieman valottaisi sitä, millaiselta lopputulos näytti! Lakka on kuitenkin kestänyt yllättävän hyvin, eikä kulumisen merkkejä vielä näy. Haluaisin oppia rohkeammaksi kynsien lakkaajaksi, mutta usein aika, kärsivällisyys ja taidot eivät riitä. Mutta ehkä pikkuhiljaa voisi opetella ;)

13 kommenttia :

 1. Voi että, oot vaihtanu bannerii! Tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. ihanii noi pääskyset tai noi lintutarrat :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa muokata kuvien valotusta ja kontrasteja jollain kuvanmuokkausohjelmalla, ihan vink vink! Ja älä kitise että se on vaikeeta, koska ei oo. ;>

  VastaaPoista
 4. Mulla kävi vähän sama juttu kynsien kanssa! Ennen lakkasin niitä ihan varmaan joka kolmas päivä, mutta sitten se jotenkin jäi. Viime perjantaina päätin kokeilla taas valkosia dippejä päihin, mutta kuten aina, ne lähtivät pikaiseen pois. Noh, eilen panostin oikein kunnolla ja taidampa uskaltautua jopa laittamaan blogiin kuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ärsyttävää kun jotkut kynsilakat lähtee tosi nopeesti pois :/ Pitääpä mennä kattomaan! :)

   Poista
 5. Aivan ihana banneri :)

  http://sussunlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ihanaihana blogi sulla!:)

  www.moresmileainoo.blogspot.fi < kurkkaa ihmees munki, lukijoita vähän koska en oo mainostanu oikee:D

  VastaaPoista
 7. Itse ostin kesän alussa L'Oreal La Manicure - 7 in 1 Saviour hoitavan kynsilakan, joka on vissiin ihan aluslakaksi tarkotettu, mutta oon käyttänyt sitä ihan pelkästäänkin ja kynnet on nyt paljon paremmassa kuosissa! Hoitaa kynttä ja pidentää lakan kestoa! :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished