28. syyskuuta 2013

Fuksiaiset

Noin kaksi ja puoli viikkoa sitten vietettiin luokanopettajaopiskelijoiden fuksiaisia! Ilta oli aivan mahtava, ja erilaista ohjelmaa oli paljon.

Asun kokoaminen oli myös hauska osuus. Aiheenahan meillä pukeutumisessa oli "vaatteet joita et ikinä pukisi päällesi". Tällaisen kokonaisuuden minä sain aikaan:
Asuni kasasin kokonaan kirpparilöydöistä! Kuhmon kirpparilta löysin kaiken, ja apurina minulla oli Kaisu! Hirveiden vaatteiden etsiminen oli kyllä todella hauskaa puuhaa!
Illan ohjelmaan kuului erilaisia rasteja, joita me kierreltiin ryhmissä, joihin meidät iltaohjelman aluksi jaettiin. Päästiin mm. pelaamaan vaatejonoa sekä juomakisoja, ohjeistamaan "sokkoa", rakentamaan pienen teltan johon koko ryhmä sitten ahtautuikin, tanssimaan keskelle toria ja hankkimaan ulkopuolisia mukaan.. Aika villiä menoa oli! :D Rastien jälkeen vuorossa olikin baari-ilta.


Tällä kertaa latailin kuvia Photobucketin kautta, jospa laatukin olisi parempi! :) Mitäs mieltä te ootte, näyttääkö kuvien laatu ja koko paremmalta?
 
Ja hei, mitäs ootte mun fuksiaisasusta mieltä? ;)

12 kommenttia :

 1. Tosi hauskan näkönen toi sun asu!! :DDD

  http://jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Heheh en mäkään noita päälleni ikinä laitaisi;D mut oii oot kyllä silti tosi kaunis! :)

  http://auringonpaistettaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. cool asu :P

  http://keltaistalunta666.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vähän huikee asu sulla! :D ihan huippuu :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava teema! Tota asua on varmasti ollut hauska koota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teema oli kyllä huippu, ja asun kokoaminen oli tosi mielenkiintosta! :D

   Poista
 6. Tää tulikin heti ekana kun googlasin fuksiaisasuja, omani on parin viikon päästä ja pitäis keksiä teema :D harmi ettei kuvia enää näe :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hauska sattuma :-D Tsemppiä keksimiseen, mielikuvitus vaan on rajana ;) Voi hitsi nyt vasta itekin huomasin!! :s Pitää kattoa saanko noita mitenkään enää näkymään, mikähän noille on tullu..

   Poista

Blog Design by Get Polished