15. syyskuuta 2013

I just want to be by your side if these wings could fly

Alkaa olla viikonloppu taas lopuillaan ja paluu Joensuuhun häämöttää. Saa vaan toivoa ettei matkalla poliisit huomaa mun hajonnutta sivupeiliä, isä oli nimittäin metsästänyt sillä teeren, heh. Toisaalta ois kiva jäädä kotiin laiskottelemaan, mutta on kiva kuitenkin palata taas Joensuuhun ja mä kyllä odotan tulevaa viikkoa innolla! Ens viikonlopullekin on ihania suunnitelmia, joten sitä odotellessa! :)

Perjantaina mä olin pitkästä aikaa taas töissä, ja oli ihan mukavaa taas monen viikon jälkeen päästä töiden pariin. Oonkin ollut tilitoimistossa nyt pari vuotta töissä, eikä sitä seurannut palkankorotus ainakaan haitannut ;) Perjantaina kävin myös metsästämässä kurssikirjoja, joiden saaminen näyttää aika haasteelliselta tehtävältä.. Kyllä ne kuitenkin helpommin Kuhmosta saa kuin Joensuusta, vaikka täälläkin niitä joutui tilailemaan muista kaupungeista. Illalla vietin aikaa parin kaverin ja pikkusiskoni kanssa, ja katottiin leffaa Safe Heaven. Romanttinen trilleri olikin tosi hyvä valinta, sopivasti romantiikkaa ja jännitystä mun makuun!

Lauantain käytin kokonaan laiskotteluun. Kouluhommia on tulossa ihan mukavasti, ja ajattelinkin ahertaa niiden parissa sitten myöhemmin. Heh, laiska mikä laiska. No ei vaan, kyllä välillä pitääkin rentoutua kunhan saa sit hommat ajallaan tehtyä. Pitäis lukea lasten Kalevala, lastenkirja, tehdä jotain kurssitöitä.. Mut niitä mä ajattelin miettiä hieman myöhemmin.

Lauantaina tehtiin Kaisun kans ihanaa Kreikkalaista salaattia, nam. Kreikkalainen salaatti on vaan ihan parasta. Äkkiä se iso salaattikipollinen kyllä katosikin.. Katsottiin sitten koko perheen voimin Midsomerin murhia, parempi että katon tuollasia täällä kotona enkä Joensuussa :D Saattais hieman alkaa pelottaa yksin siellä.
Tässä asua muutaman viikon takaa. Ihana siipipaita GinaTricot, housut H&M, laukku NewYorker. Kenkien ostopaikasta ei mitään muistikuvaa..

Jotenkin tuntuu ettei juttu luista nyt yhtään. Pää lyö tyhjää ja kirjoitettavaa ei vaan tunnu olevan, vaikka aiemmin sitä olisi ollut paljonkin. No, palaillaan kun kirjoitettavaa ja aikaa taas löytyy!
Loppuun vielä ihana biisi (siipi -kohta ovelasti sopii mun asuun, ja sain sen ujutettua otsikkoonkin), jota on nyt tullut kuunneltua paljon:
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille :)

4 kommenttia :

 1. Tiedänkaikensinusta15. syyskuuta 2013 klo 14.44

  Kengät ostit K-kengästä, en vaan millään saa päähäni mistä kaupungista :D Helsinki tai Oulu se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos tästä tiedosta, saattoipa hyvinkin olla ;)

   Poista
 2. Onpa ihanan pastellinen asu:) tykkään! Vähän myöhässä oon mutta tuo banneri on tosi ihana :D

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished