6. syyskuuta 2013

Kaupunkisuunnistusta

Kuhmossa ollaan taas! Eilen viimeisen yliopiston infotilaisuuden jälkeen lähdin ajelemaan kohti Kuhmoa, ja illalla olinkin perillä hyvissä ajoin. Ihanaa olla kotona taas, sain nukkua pitkään ja kaikki univelat on nyt (toivottavasti) poissa. Nukahdin sohvalle jo kymmeneltä kaverin ollessa meillä kylässä, se kertoo jo aika paljon mun väsymystasosta.

Keskiviikkona meillä oli ohjelmassa kaupunkisuunnistusta. Tuutorit jakoivat meidät ryhmiin, jotta tutustuttaisiin toisiin opiskelijoihin mahdollisimman hyvin. Kokoonnuttiin alkuillasta yliopistolle, jossa päästiin katselemaan muiden nerokkaita asuja. Meidän piti siis keksiä ryhmällemme jokin hieno, ja muista erottuva asu. Kaikkien asut olivat kyllä upeita, ja illan aikana saikin nauraa todella paljon!
Tässä ollaan vasta valmistautumassa iltaa varten..

The Fat Ninjas! Heh, tän parempia kuvia meistä ei kyllä löydy. Jokaisessa kuvassa jokainen tekee hieman mitä sattuu ja puoletkaan ei katso kameraan päin :D Mutta edustavia oltiin siis!

Hieman kuvien oton jälkeen tuutorit jakoivat meille kartat ja rannekkeet, joilla päästiin myöhemmin bilettämään. Kartan avulla lähdimme suunnistamaan kohti rasteja, joilla oli erilaisia tehtäviä meille. Meidän selkiin sidottiin pullot, joihin tehdyistä pienistä rei'istä piti saada pallot pois heilumalla ja hytkymällä. Päästiin myös maalaamaan erään ryhmäläisen kasvot, tekemään oma räppi, pelaamaan tukkihumalaa.. Ilta oli aivan mahtava! Kaiken tän jälkeen käytiin haukkaamassa hieman purtavaa ja sitten lähdettiinkin bilettämään! Tuli tanssittua koko ilta, ja jalkapohjat olivatkin mukavan kipeät sen jälkeen. Tyyny mahassa vaan ei ollut kovin kätevä tanssimisen kannalta, mutta eipähän ainakaan aiemmin palellut ulkona!

Koko ilta ja viikko olivat aivan mahtavia, innolla odotan mitä seuraava viikko yliopistossa tuo tullessaan! Luvassa olisi mm. fuksiaiset teemalla "mitä et ikinä pukisi päällesi". Tänään onkin sitten tarkoitus lähteä etsimään jotain bileisiin sopivaa ;)

4 kommenttia :

  1. Haha vähä hauskaa :D Mietin tosta ekasta kuvasta et mitä hittoo kun näin sen ekaks :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin! :D Haha, kyllähän se hieman kysymyksiä voi herättää jos ei tiedä mistä on kyse :D

      Poista

Blog Design by Get Polished