13. lokakuuta 2013

Liikuntailtapäivän ohjelmaa

Vajaat kaksi viikkoa sitten meillä oli yliopistolla liikuntailtapäivä, jolloin oli järjestetty vaikka mitä mielenkiintoista liikunnallista ohjelmaa joka lähtöön. Oli jumppia, kuntosalilla käyntiä, ratsastusta.. Lähes mitä vaan. Mä en edes muistanut ilmoittautua mihinkään, eivätkä kaikki halukkaat muutenkaan päässeet haluamiinsa aktiviteetteihin. Siispä keksittiin tyttöjen kanssa jotain paljon hauskempaa ohjelmaa!
Me lähdettiin eräjormailemaan Utransaareen! Tämä kuva on otettu kun odoteltiin osaa porukasta saapuvaksi. Hetken odottelun jälkeen lähdettiin liikkeelle pyörillä, ja Joensuun keskustastahan oli Utransaareen matkaa noin 8 kilometriä.


Voi miten ihanan syksyistä täällä oli jo pari viikkoa sitten! Väriloisto ei ehkä ollut aivan kauneimmillaan vielä, mutta upealta täällä näytti silti. Mä huomasin ennen retkelle lähtöä, ettei mulla ollut täällä ollenkaan minkäänlaista tuulipukutakkia, saati sitten housuja. No, hyvin ajoi sadetakki asiansa ;) Vettä ei kyllä pahemmin satanut, mutta ei se haittaa! Sadetakki onkin muuten superhyvä löytö kirpparilta muistaakseni vuoden parin takaa.Utransaaressa oli muutamia nuotiopaikkoja, joista yhteen me päädyttiin. Nuotiopaikka oli niemessä, joten sieltä oli tosi kauniit maisemat joka suuntaan. Ihana paikka, ihanat tytöt <3


Utransaari on paikka, jonne on ehdottomasti päästävä uudestaankin. En ollut siellä aiemmin käynyt, ja paikka lumosi minut kauneudellaan. Ihania siltoja, suloisia kylttejä, monia nuotiopaikkoja, hulluja sorsia sekä kaunis syksyinen luonto. Kylmä vaan meinasi tulla, vaikka olikin monet lapaset päällekkäin!

Retken jälkeen jokainen lähti kämpillensä laittautumaan, sillä meidän ohjelma ei suinkaan loppunut vielä retkeilyyn!

Meidän ilta jatkui Viihdekeilahalli Cosmicissa hohtokeilailun merkeissä! Mä oon aiemmin keilannut vaan kerran, pari vuotta sitten Maltalla. Ei siis kovin tuttua hommaa mulle :D

Mä jotenkin muistelin, että oisin ollut kohtuu hyvä keilaamisessa, mutta onkohan tässä kohtaa taas aika kullannut muistot..? Voi sitä onnetonta räpellystä, oli kyllä kaukana hyvästä mun tuon illan keilailut! :D Mutta hauskaa meillä oli silti, ja keilaaminen on tosi kivaa puuhaa! Cosmiciin voisi lähteä uudestaankin keilaamaan joskus.

Meidän ilta jatkui vielä keilahalliltakin eteenpäin..

Lähdettiin keilahallilta kaupan kautta Veeran luo herkuttelemaan ja höpöttelemään. Illalla ja yöllä käytiin vielä tsekkaamassa Ilonan(=baari) meiningit, ja sitten kiltisti nukkumaan että jaksoi herätä matikan harkkaan!

Sellainen oli meidän liikuntailtapäivä, onko teillä ollut mitään tällaisia liikuntailtapäiviä syksyn aikana? :)

14 kommenttia :

 1. Utransaari on kyllä nätti paikka, mukava kun se on tuossa nurkan takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo onnellinen kun sulla on noin ihana paikka niin lähellä!! :)

   Poista
 2. Kuvat ei näy missään postauksessa! :/ Onko sulla tullu se kuvakiintiö täyteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli tullu, nyt näkyy taas!! :) Kiitos kun ilmoitit, en ois ite huomannu kun ne näky aiemmin!

   Poista
 3. mulle ei näkyny nuo kuvat... :: (
  t. penzu_hetalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näkyy! :) Kiitos kun kerroit ettei ne näkyny :)

   Poista
 4. Onko siellä Utransaaren nuotiopaikoilla polttopuita?En ois arvannu tuota takkia sadetakiks,jos et ois ite sanonu :)

  VastaaPoista
 5. Onpa sulla pirteenvärinen takki! :)

  http://aivopesu.blogspot.com

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished