27. marraskuuta 2013

Vuosijuhlahumua

Viikko sitten meidän luokanopettajien oma ainejärjestö Popsi Ry järjesti vuosijuhlat! Juhliin toivottiin juhlavaa pukeutumista, ja ilta piti sisällään erilaista ohjelmaa ja paljon herkullista ruokaa.

Aluksi piti tietenkin ottaa muutamia kuvia, kun kaikki olivat laittautuneet niin hienoiksi ja pukeutuneet parhaimpiinsa..

Ja tässä näkyy mun illan asu! Laitoin lakkiaismekkoni päälleni, ja olikin kiva päästä ulkoiluttamaan sitä uudestaan. Jalkaan laitoin kirpparilta löydetyt mustat satiinikorkkarit ja kainaloon kaappasin mustan rusettilaukun, joka on muistaakseni Vero Modasta ostettu aikoja sitten. Mulla tuli kyllä järkyttävä kiire laittautumisen kans, tulin koulusta ja hieman yli tunti jäi aikaa käydä suihkussa, pukeutua, kihartaa hiukset, meikata ja etsiä kaikki tarvittava mukaan.. Menin vielä bussilla keskustaan, ja ihanan etuajassa olevan bussin takia juoksin hulluna juhlatamineissa. No, ainakin ehdin bussiin ja pääsin juhliin ajoissa.

Alkumaljojen jälkeen oli pari ohjelmanumeroa, muistaakseni ekan ja tokan vuoden loko-opiskelijoilta. Mulla oli sairaan kova nälkä, kun olin syönyt viimeksi joskus yhdentoista aikoihin ja kello oli kuusi juhlien alkaessa. Onneksi ei tarvinnut kauaa odottaa, ja parin ohjelmanumeron jälkeen päästiinkin mun kauan odottaman ruoan pariin!
Ja kuten menusta näkee, illallinen sisälsi kaikkea aivan ihanaa! Mulle kasvissyöjänä oli hieman erilainen menu, mutta kasvispihvitkin olivat aivan taivaallisia. Paljon ihania erilaisia salaatteja, herkullista ruokaa, taivaallista mustikkatiramisua jälkkäriksi... Kyllä oli maha täynnä noiden herkkujen jälkeen!Illan ohjelmaan kuului ruokailun jälkeen lisää ohjelmanumeroita esimerkiksi muilta vuosikursseilta sekä eräältä yliopiston opettajalta. Ohjelmat olivat ihan superhauskoja ja siellä kyllä saikin nauraa!

Juhlan jälkeen lähdettiin yhden kaverini luokse jatkamaan iltaa. Sieltä siirryttiin jossain vaiheessa iltaa baariin, ja oli kyllä kivaa päästä pitkästä aikaa tanssimaan.

Naisten vessassa vaikutti olevan joillakin hieman omanlaiset meiningit menossa, joten laitettiin kavereiden kans oven alta lappu menemään:
Juhlat oli siis kokonaisuudessaan erittäin onnistuneet! Harvoin on tällaisia erikoisia juttuja, joten oli mahtavaa päästä näihin juhliin mukaan! Kaikki halukkaat eivät nimittäin päässeet rajatun osallistujamäärän takia.

Millaisia juhlia teidän alkavaan talveen kuuluu? :)

10 kommenttia :

 1. Oii, oot niin kauniina!! :) ja voi ei toi lapun lähetys :D kaikki ei vissiin vaan ymmärrä ajan ja paikan päälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma <3 No niinpä, se oli kyllä aivan järkyttävää! :D Portsari kyllä nakkas ne pihalle kun lopulta pitkän ajan jälkeen lopulta sai ne ulos vessakopista.. :D

   Poista
 2. tajuttoman kivoja kuvia ja ihana toi sun mekko! :) olit hullun nättinä!

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko, ja olet tosi kauniina! Meillä on myös huomenna opiskelijayhdistyksen vuosijuhlat, joihin saa pukeutua parhaimpiinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuulostaa kivalta, pidä hauskaa siellä! :)

   Poista
 4. Ihana tuo sinun mekko!:) ja tosi hieno banneri ! :)

  http://lovefreedomi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished