31. joulukuuta 2013

Incredible 2013 & waiting for the next unforgettable year!

Alkaa olla vuosi taas lopuillaan. Vuosi 2013 on ollut aivan mieletön! Se on pitänyt sisällään suunnatonta onnea, iloa, riemua ja rakkautta. Samalla vuoteen on kuulunut paljon kyyneliä ja itkua, itkua surusta, kaipuusta sekä ilostakin. Oon kuluneen vuoden aikana lähentynyt entisestään mun ihanien ja rakkaiden ystävien kanssa, sekä saanut paljon uusia ystäviä ja tuttavia varsinkin Joensuuhun muuton myötä. Muutin pois kotoani ja huomasin, että se onkin vaan hyvä juttu ja mähän pärjään yksinkin!

Mun elämä on rikastunut paljon, ja kun katson elämääni taaksepäin, on elämäni nyt paljon ihanampaa kuin vuosi sitten. Oon paljon onnellisempi ja enemmän ja rohkeammin oma itseni. Vuoteen on mahtunut paljon ihania hetkiä, joita en vaihtaisi mistään hinnasta pois. Vuoteen on mahtunut myös lukuisia hetkiä, jotka vaihtaisin kerta heitolla pois. Silti en kadu niistä mitään, ja oon tavallaan onnellinen jokaisesta kokemastani asiasta -myös niistä vastoinkäymisestä. Kaikki ne on tehnyt musta osaltaan sen ihmisen, joka tätä nyt tässä kirjoittaa.

Toivottavasti teidän kulunut vuosi on ollut ihanaa aikaa, jota voitte lämmöllä muistella. Tämän tekstin myötä haluan toivottaa teille mahtavaa ja ikimuistoista alkavaa uutta vuotta! <3

14 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta ja onnea vuodelle 2014! :)

  VastaaPoista
 2. hyvää uutta vuotta sulle kans ! :)
  http://roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihan super ihana blogi sulla! Liityin :) kirjotat tosi kivasti. En yleensä tykkää tälläisistä blogeista mutta tämä on todella kiinnostava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kehuista :) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 4. oi ihana banneri, se on vaihtunut viimekäynnistäni! kaunis ulkoasu ja kiva blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihanan pirtsakka blogi !

  http://mylifebytia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oi ihanan omaperäinen nimi ja olemus tällä sun blogilla! Muutenki itekki vaikutat tosi pirtsakalta ja ihanalta ihmiseltä :)

  http://prinsessanaparatiisissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished