21. joulukuuta 2013

Juhlientäyteinen viikonloppu

Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, pari viikkoa sitten olikin huiman paljon juhlia! Asut tulikin esiteltyä jo silloin, joten nyt olisi vuorossa muita räpsyjä juhlista.

Torstaina kiidin Joensuusta vauhdilla Kuhmoa kohti, jotta ehtisin ystäväni Riikan lakkiaisiin. Mentiin juhliin onneksi vasta kuudelta, joten aikaa jäi ihan hyvin laittautumiseen ja muuhun. Juhlat olivat ihanan lämminhenkiset, ja siellä oli vaikka mitä herkkuja, nami <3
Jotenkin huvitti näitä kuvia katsoessa miten me jokainen oltiin ihan eri suuntiin kääntyneitä ja katsottiin minne sattuu.. :D Mut no, ainakin joku järkevä kuva meistä on näköjään saatu otettua!

Juhlista suunnattiin jokainen koteihimme nukkumaan, sillä perjantaina päivällä oli vuorossa mun ystävän Even valmistujaiset! Siellä oli kans vaikka mitä ihania herkkuja, ja mukava tunnelma. Täytyy kyllä sanoa että molemmat ystäväni olivat juhlissaan hirmuisen kauniita ja upeita, ja heidän mekkonsa olivat aivan nappivalintoja! <3

Illalla me jatkettiin sitten vielä juhlatunnelmissa! Mentiin etkoilemaan Riikan ja Jannen luo, jossa tytöt olikin tehneet ihanaa boolia jo ennen mun tuloa.
Annettiin myös synttärilahja Riikalle, joka olikin krhm.. vajaat pari kuukautta myöhässä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Ja tässä kuvaa meidän lahjasta joka on siis korurasia (sori tytöt):Ei oikeasti olla edes humalassa yllä olevassa kuvassa, kunhan vain vähän pelleiltiin meille tuttuun tapaan :D Mut meillä oli aivan huippu hauska ilta! Jatkettiin vielä baariin, jossa oltiin sitten sulkemiseen asti bilettämässä. Ei oo pitkään aikaan päästy näkemään koko porukalla, ja siksi olikin nyt ihana kokoontua pitkästä aikaa.

Lauantaina olikin sitten serkun pojan synttärit, jolloin pääsin leikkimään kummipojankin kanssa..
Poitsu oli aika villillä tuulella ja pomppikin kummitädin päällä ahkerasti :D On se vaan ihana pakkaus <3

Lauantaista ei taida olla oikeastaan muita kuvia, mutta mentiin siis toisten kavereitteni kanssa baarissa käymään. Heitäkään en ollut nähnyt aikoihin, ja siksi olikin kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Illan aikana päästiin myös tanssimaan, joten oli ihan huippu ilta!

18 kommenttia :

 1. tosi sulonen ja hempee ulkoasu! teksti on selkeesti luettavaa ja selvästi jaoteltu. oot kaunis :)

  > http://stoooory-of-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. "Ihanan lämminhenkiset"= järkyttävän kuuma :D Ja on kyllä oikeita edustusotoksia, hyvä postaus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei vitsi että repesin tuolle!! :D Todellakin on joo ;)

   Poista
 3. Voi järkky, tosiaan edustuskuvia! Mut kun välillä on puhetta siitä miten ihmiset antaa itestään liiankin ruusunen kuvan facessa ja blogeissa, niin kukkaan ei pääse meistä ainakaan semmosta muodostamaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä niin oikeessa! :D Mut ehkä parempi näin ;)

   Poista
 4. oot tosi kaunis:)!

  http://wildloveee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oii hyvännäköstä boolia :-D Ihana tää sun blogin ulkoasu ja varsinkin banneri! :)
  http://onlysweetaddiction.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla että sulla on ollut ainakin hauskaa :D! Ja kauniit mekot kaikilla :>

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. haha ihana että on ollu hauskaa :-D sulle sopii hirmu hyvin toi sun mekkos ja tosi ihanat hiukset sulla, päden kamalaa kateutta !

  www.anniqamix.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, ei kannata olla mulle kateellinen! :D

   Poista
 8. olet kaunis ja hieno banneri ! :-)

  http://anzaxd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Oot supersöpö! Ja on kyllä ihan sun näköinen blogikin :) suloinen tämä tausta

  uskaltaisin.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished