6. joulukuuta 2013

Kiireistä elämää

Voi, miten kiireisiä päiviä viime päivät on ollut! Maanantain ja tiistain olin töissä, tiistaina menin töiden jälkeen sukulaisen syntymäpäiville josta lähdin suoraan ajamaan Joensuuhun Kaisun kanssa. Käytiin siellä vielä Prismassa katselemassa joululahjoja. Illan ja alkuyön väänsin sitten orientoivan harjoittelun loppuraporttia, jonka sainkin lopulta valmiiksi! Onneksi sentään luin sen vielä läpi ennen palautusta, olin nimittäin väsyneenä kirjoittanut ihan mitä sattuu :D

Keskiviikkona olikin viimeinen harjoittelun opetustunti sekä ryhmänohjaus. Tuli jotenkin kauheen haikeet fiilikset kun lapsia ei enää nää, ja joutuu palaamaan yliopistolle.. Mutta harjoittelu kokonaisuudessaan oli aivan mahtava!


Keskiviikkona käytiin myös Kaisun kans ostoksilla. Mä ostin hieman joululahjoja sekä juttuja RUKin tanssiaisiin! Löysin korvikset Glitteristä sekä laukun Carlsonilta. Mekonkin mä tilasin viime viikonloppuna, ja mua jännittää aivan sairaasti ehtiikö se edes tulla ennen tanssiaisia.. Mutta toivotaan!

Pääsin ryhmänohjauksesta puoli viideltä, ja piti kyllä kiirehtiä että ehdin kuudeksi tuutorin tappajaisiin, jotka oli myös jonkinlaiset lokojen pikkujoulut. Siellä oli aivan huikeeta ohjelmaa, ja sai kyllä nauraa!


Asusta sen verran, mekko, hiuskukka ja kengät H&M:ltä, neule Seppälästä.

Eilen tultiin sit Kuhmoon, ja pikaisen laittautumisen jälkeen suuntana oli mun kaverin lakkiaiset. Tänään on sit toiset valmistujaiset, ja illalla jatkot. Huomenna on serkun pojan synttärit, ja illalla taas vähän pikkujoulujuttuja. Huh, miten kiireinen viikonloppu!

9 kommenttia :

 1. Ihanan kesäinen fiilis tossa asussa!

  VastaaPoista
 2. No sie saat nyt juhlia yllinkyllin! Millasen mekon tilasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähä liikaakin! :D Tilasin sellasen kivan vaaleanpunaisen, voin näyttää sulle joskus kuvan! :)

   Poista
 3. vautsi mikä banneri, oot tosi nätti! :) ja ihana asu, vähän kesänen mut silti sopii ton villapaidan ansiosta nyt talvellakin :-)

  emmamandin.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! :) Tuo villapaita kyllä lämmitti muuten liian kesäistä asua :)

   Poista
 4. Ooi ihana asu! :)

  http://sonjayourway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kivan olonen blogi sulla, jotenkin virkistävän värinen! :D pitänee jäädä seuraileen! :)

  www.sonjakorpela.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished