11. tammikuuta 2014

Ihana lauantai

Päivä ei alkanut ihan niin kuin piti, mutta se ei haittaa ollenkaan. Meidän oli tarkoitus mennä ystäväni kanssa Lady Linen avointen ovien päivään spinningiin, mutta eilis illasta johtuen ystäväni ei kyennytkään, haha. Eikä mua laisinkaan haitannut muutama ylimääräinen unitunti! Kun sitten kahdentoista aikaan kampesin itseni ylös sängystä, oli koko kämpässä yllättävän valoisaa sälekaihtimista huolimatta. Menin heti kurkkimaan ikkunasta, ja ulkona paistoi aurinko!! Voi sitä riemua, kun ulkona on pitkästä aikaa valoisaa ja kaunista.

Lähdettiin hieman myöhemmin ystäväni kanssa kiertelemään kirppareita ja ostoskeskusta. Koukattiin tottakai myös Arnoldsin kautta..
Oli niin mukavaa vain rennosti tallustella paikasta toiseen, ilman kiirettä mihinkään. Eilinenkin oli tosi mukava päivä, mulla ei ollut koulua laisinkaan ja sain nukkua pitkään. Valitsin tilattavia kuvia (joita sitten tänään tilasinkin yli 500..) ja illalla lähdettiin ystävieni kanssa kiertämään baareja. Oli aivan sairaan hauskaa, en muista milloin oisin viimeksi nauranut noin paljon! Menin kuitenkin hyvissä ajoin nukkumaan, juurikin spinningin takia, jonne ei sitten mentykään.. :D

Tänään löysin myös muutamia ihania juttuja kaupoista..
Kirppari 1,50€
BikBok 19,95€
JC 13,95€
Aika kivoja löytöjä, vai mitä ootte mieltä? Tuosta viimeisestä tulee ehdottomasti huulipunien kaveri, ja kukkapaita tulee varmasti juurtumaan päälle! Ostin kirpparilta myös ihanan valkoisen samettimekon (2€), mutta en saanut ripustettua sitä mihinkään roikkumaan, joten tuutte näkemään sitä asukuvissa sitten.

Nyt hautaudun sohvalle peiton alle seuranani Greyn Anatomia ja jätskikipollinen, ihanaa lauantaita rakkaat! <3

8 kommenttia :

 1. Katselin tota samaa kukkapaitaa BikBokissa. Se on ihanan kesäinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varmasti jo keväällä tulee käytettyä tuota paljon! :) Iski kyllä kova kesän odotus kun tuon paidan löysin :)

   Poista
 2. Ihanan näköstä toi arnoldsin pirtelö:3 Kiva tää sun blogi!

  dreamscometrue-jaana.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo kukkapaita, kotiuttaisin tuollaisen heti jos ebaysta ei olisi tulossa liikaa tavaraa! :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Ainakin sulle on tulossa sitten Ebaysta kivoja juttuja! :)

   Poista
 4. iihana toi sun banneri :3
  http://breaknormality.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished