27. tammikuuta 2014

Weekend with my girls

Perjantaina lähdettiin aikaisin aamulla mun Joensuun tyttöjen kans kohti Helsinkiä. Juna lähti kello 06.17, ja herätys oli mulle lievästi sanottuna tuskainen.. Mutta koko reissu oli todellakin sen arvoinen! Matkalla viihdytettiin muita matkustajia meidän yhdeksän henkisen tyttöporukan rauhallisella puheella (lue: kiljunnalla) ja saatiin kanssa matkustajissa hilpeyttä aikaan. Mutta mitä muuta voisi odottaakaan kun kyseessä on yhdeksän lokotyttöä..
 
Helsinkiin saavuttuamme suunnattiin suoraan Messukeskukseen, jossa opetusalan Educa -messut järjestettiin. Messukeskuksessa oli aivan mielettömän paljon esittelijöitä, joten kierrettävää riitti ja aikaa kului yllättävän paljon.
 
Esittelijäthän tarkoittaa automaattisesti sitä, että tarjolla on myös paljon kaikkea ilmaistavaraa, toisin sanoen turhaa krääsää. Illalla laskin, että kyniä mukaan tarttui 18 kappaletta, kangaskasseja varmaan kymmenen ja karkkimäärä oli jotain järkyttävää.. Mutta pitäähän sitä ottaa ilo irti kun ilmaistavaraa löytyy, ajattelin raahata osan niistä kotiinkin tuliaisiksi :D
 
Messuilla oli myös erilaisia kuvauspisteitä, joissa päästiin kuvauttamaan itsemme. Löytyi myös hauskoja rekvisiittapisteitä, joissa kiskottiin hauskat kamppeet päällemme ja päästiin kuvattaviksi!
 
Kuvista varmaan näkeekin miten hauskaa meillä oli! Koko messuilun kruunasi se, että yksi kavereistani voitti kahden tonnin arvoisen Smartboard -projektorin! Aivan huippu juttu, ja minä en edes osallistunut arvontaan koska "ei noista ikinä kukaan mitään voita". Ens kerralla ajattelen ehkä hieman toisin!
 
Messuilun jälkeen lähdettiin Helsingin keskustaan syömään, ja nälkäiset tytöt päätyi Heseen tottakai. Käytiin vielä vähän ruokaostoksilla, jonka jälkeen suunnattiin Espooseen, josta yksi meidän porukan tytöistä on kotoisin. Saatiin majoittua heidän superihanassa talossaan <3 Illalla luvassa oli laittautumista, pullonpyöritystä (voi hyvää päivää niitä juttuja) sekä baareilua! Me suunnattiin Helsinkiin Le Bonk nimiseen baariin, ja opin ainakin sen että juomapelit tuntemattomien kans on hauskoja (krhmm) sekä sen, ettei Helsingissä kannata tilata Chevyä (toivottavasti kirjoitetaan noin)! Sain jonkun karmivan makuisen limelitkun joka ei ollut mun tilaamaa juomaa nähnytkään, ja joka maksoi 10e (!!!!). Miten voikin drinkki maksaa noin paljon!
 

Meillä oli tyttöjen kans ihan mielettömän hauska ilta, tuli tanssittua ja naurettua paljon! Lähdettiin baarista Espoota kohti noin kolmen aikaan, ja sänky kyllä veti puoleensa pitkän päivän jälkeen, ja uni tuli heti.
 
Lauantaina oli luvassa kunnon shoppailupäivä! Herättiin kohtuullisen hyvissä ajoin, ja aamupalan ja laittautumisen jälkeen suunnattiin Helsinkiin. Löysin kaupoista tosi ihania juttuja, joista teenkin oman postauksen myöhemmin. Osa tytöistä kävi aiemmin aamupäivällä varaamassa meille pöydän ravintolaan, mikä olikin tosi fiksu veto, sillä ravintola oli erittäin täynnä. Olikin ihanaa päästä istumaan, alkoi monen tunnin kävely ja ostoskassien raahaaminen väsyttää. Mentiin La Famiglia -ravintolaan, joka olikin nappivalinta! Ruoka oli erittäin herkullista ja palvelu pelasi hyvin. Tilasin Formaggia -pitsan, joka sisälsi neljää erilaista juustoa. Juuston ystävän unelma!
 
Syötyämme suuntasimme taas ruokakauppaan ostamaan illaksi herkkuja. Loppuilta meni sitten Putousta katsoessa, "muotinäytöstä" pitäessä, saunoessa sekä Magic Mikea katsellen ja herkkuja ahmien. Pohdittiinkin tyttöjen kans paluumatkalla junassa, että meitä yhdistää ruoka.. Pitäisköhän tuosta huolestua?
 
Sunnuntaina sitten palattiin takaisin ihanalta reissulta, joka oli erittäin onnistunut. Toisaalta oli ihana päästä purkamaan kaikki kassit (joita oli paljon, sain melkein istua matkalaukkujen päällä saadakseni ne kiinni, eikä kaikki siltikään mahtunut..), mutta heti kämpille päästyä tuli tosi yksinäinen olo koska oli niin hiljaista ! Mutta jospa me pian lähdettäisiin reissuun uudestaan ;)
 
//Muokkasin vahingossa kuvat hieman liian kapeiksi yhtä lukuunottamatta, älkää häiriintykö!

4 kommenttia :

 1. Ihana postaus! ;) Ja tuo huulipuna näyttää iha hullun hyvältä teillä 😘 <3lla Saimi

  VastaaPoista
 2. :OOOOOOO Nyt mä järkytyin ihan kunnolla: te tunnette Lauran kanssa toisenne?!?!?!?! En osannut yhtään ajatella Joensuu-luokanopettajakoulutus-Laura-sinä yhtälöä :D Ihan kauheen kummallista, on tämä Suomi pieni maa!

  http://hungrythirstymirri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ollaan hyviä ystäviä! :) Haha, on tää maailma vaan aika pieni! Tuo on niin hauskaa kun tajuaa aina ihan ihmeellisiä yhteyksiä :-D

   Poista

Blog Design by Get Polished