26. helmikuuta 2014

Happy Birthday to my blog!

Tänään onkin vuosi siitä, kun tein ensimmäinen postaukseni tänne blogiini. Vuosi on mennyt hirmuisen nopeasti, ja siihen mahtuu paljon uutta ja ihanaa täällä blogin puolellakin. On ollut paljon postauksia milloin mistäkin, ulkoasumuutoksia, pientä kehitystä ja välillä takapakkiakin.. Pakko kyllä sanoa, että tää bloggaaminen on todella antoisaa puuhaa, ja siitä on tullut mulle tosi rakas harrastus. En oikeastaan osaisi enää kuvitella elämääni ilman blogia. Lisää mun ajatuksia bloggaamisesta voikin lukea täältä.
 
Blogiin on myös eksynyt paljon ihania lukijoita vuoden aikana! Itsensä takiahan tätä lopulta tekee, mutta pakko myöntää että ilman teitä ei bloggaaminen olisi läheskään yhtä mieluista puuhaa. Kiitos siis teille kaikille ihanille, jotka jaksatte mun raapustuksia täältä lukea ja niitä kommentoidakin! Teidän kommentit piristää päivää hirmuisesti. Ootte tärkeitä <3
 
Nyt haluaisinkin kuulla teidän mielipiteitä! Teen blogista kuitenkin aina itseni näköisen ja kirjoitan niistä asioista jotka ovat sydäntäni lähellä ja jotka elämääni liittyvät. Olisiko teillä kuitenkin jotain parannusehdotuksia, tai ihan yleisesti jotain kommenttia mitä mieltä ootte blogistani? Tai esimerkiksi postausideoita, niitä olisi mukava toteuttaa, jos vaan hyviä toteuttamiskelpoisia ideoita saisin! :)

11 kommenttia :

 1. Löysin sun blogin demistä ja tää on kyl kiva ja tyttömäinen! :)
  Ois kiva jos kirjoittelisit vaikka postauksen sun opinnoista, se oi tosi kiinnostavaa!
  Asunto/sisustuspostauksii ois kans tosi kiva lukee :)
  Sit sun ja sun poikaystävän tarina ois kiva tai vaikka semmonen et sun poikaystävä tekis postauksen susta, vaikutatt niin ihanalta parilta :) tai sit semmonen postaus missä sun kamut kirjottaa susta! Hyvää synttäriä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja postausideoista! :) Opinnoista voisin tosiaan toteuttaakin postauksen! Sisustusjuttuja olis kans kiva kirjoitella, mutta harvoin tulee mitään uutta ja isompaa hankittua opiskelijabudjetilla. Toki on jotain pikkujuttuja, joista voisin täällä kirjoitella :) Kiitos vielä! :)

   Poista
 2. Oon sun blogissa aika uus lukija, mut oon selaillu sun vanhojakin postauksia ja löytänyt paljon mielenkiintosta luettavaa! :) Ois mahtavaa, jos tekisit postauksen noista sun luokanopettajaopinnoista (tai ehkä ootkin jo tehny sellasen enkä vaan sattunu sitä bongaamaan?) sillä itellänikin on VAKAVA-koe piakkoin edessä ja luokanopettajan ammatti haaveena. Esimerkiksi soveltuvuuskokeesta olis mielenkiintosta kuulla, millainen se oli ja miten se sulla meni? Ja ihan vaan siitä millaista se opiskelu on, oliko sellaista mitä odotit? :)

  http://haaveenaopettaminen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, onpa ihana kuulla! :) Opinnoista voisin kyllä kirjoitella jossain vaiheessa! :) On niistä aina silloin tällöin ollut juttua, mutta en oo tainnut koskaan tehdä varsinaista pelkästään mun opintoihin liittyvää postausta.

   Tsemppiä paljo tulevaan koitokseen! Voin jo tässä kertoa soveltuvuuskokeesta sen verran, että mä koen, ettei soveltuvuuskoe mennyt niin hyvin kuin olisi voinut. Kaikki muut pääsykokeet meni jotenkin paremmin :D Ryhmätilanne oli kauhea, kaikki vaan puhu toistensa päälle ja silti piti pitää huoli että saa äänensä kuuluviin mutta ei ole päälle päsmärinä. Voisin antaa vinkin, että sinne kannattaa mennä omana itsenään! Sillä pärjää parhaiten :) Ja opiskelu on aikalailla sellaista kuin odotinkin, tosin läksyä ei tule oikeastaan ikinä ja se on vaan hyvä juttu :)

   Poista
  2. Älä usko Jenniä tuon läksy-kohdan kanssa! Tällä hetkellä hukun portfolioihin, työraportteihin ja tenttikirjoihin, ne on paljon pahempaa kuin läksyt! :D

   Poista
  3. Haha Emma :DD Mutta joo, kyllä meillä noita muita portfolioita ja työraportteja on silloin tällöin, mutta onneksi ei läksyjä. Kyllä noistakin selviää, vaikka saahan niiden eteen nähdä vaivaa :)

   Poista
  4. Kyllähän niistä selviää :) joskus ehkä vähän luvattoman helpostikin, mut joskus saa kyllä pähkäillä kunnolla!

   Poista
 3. Oon itsekkin aika uusi lukija ja tosiaan mäkin tän löysin ihan tuolta demistä. Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa, enkä muuttais mitään, paitsi ehkä ton otsikon fontin. Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä pitkään :)

  Www.lauraahs.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Ei ole kyllä suunnitelmissa lopettaa tätä :-)

   Poista
 4. Oot jotenkin tosi posiitivisen oloinen persoona! Kiva blogikin :-)

  quitesimple-oona.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished