19. huhtikuuta 2014

Hieman reppurakkautta


Oon haaveillut suloisesta pikkurepusta jo todella kauan. Oon kuvitellut kuljettavani siinä tavaroita varsinkin kesäisin, suloiset reput nimittäin jotenkin kuuluvat kesään. Ongelma on ollut vaan siinä, että reppua ei ole löytynyt mistään. Suomessa niihin en ole tainnut lähes laisinkaan törmätä, ja jos olen törmännyt on hinta ollut sen 40-50€ ja kuosi on ollut jotenkin ruma tai tylsä. Ja tuo hinta on mielestäni liian paljon repusta, jota tuskin edes päivittäin käytän.
 
Olin lukenut paljon Ebaysta tilaamisesta, ja se epäilytti minua todella paljon. Tullimaksut pelottivat, ja pohdin että tuleekohan tuote koskaan perille. Päätin kuitenkin sitten tutkia asiaa hieman tarkemmin, ja luin ihmisten kokemuksia tilaamisesta. Löysin hyvän tilausoppaan täältä, ja aloitin luomalla tilin PayPaliin ja (Iso-Britannian) Ebayhin. Päätin testata tilaamista jollain kohtuu hintaisella tuotteella, jotta ei ainakaan suuria summia mene hukkaan jos paketti ei tule koskaan perille. Tilausprosessi oli todella yksinkertainen, varsinkin itse Ebaysta tilaaminen oli melkein liiankin helppoa. Ainoa asia joka tuotti hankaluuksia oli Visa Electronin liittäminen PayPal -tiliin. Nettipankissa piti ensin hyväksyä nettimaksaminen kortilla sekä muuttaa nettimaksurajoja. Hieman googleteltuani sain nekin onnistumaan.
 
Itse tilauksen saapumiseen meni hieman reilu viikko, toimitus oli siis todella nopeaa. Reppu oli mielestäni hyvälaatuinen, ja hinta oli kohdillaan. Hintaa tällä oli euroissa noin 12-13€, ja postikuluja tuli noin 10€ päälle. Tullimaksuraja oli siis lähellä, mutta onneksi niitä ei tullut. Ebaysta tilaaminen oli siis todella positiivinen kokemus, ja ehkä sieltä voisi jatkossakin jotain pientä tilata varsinkin halvan hintatason vuoksi.
 
Ja reppu. On se vaan aivan ihana kesäreppurakkaus.


34 kommenttia :

 1. Hauskan näköinen reppu, joka sopii kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tuossa on kyllä todella kätevää raahata tavaroita :)

   Poista
 2. Ei voi enään enempää kyllä olla sun näköinen reppu!!! :D en osaisi itselle kuvitella tollasta, mutta tykkään ihan älyttömästi! Ihan ku just sulle tehty :)<3

  VastaaPoista
 3. Äääää! Tää sun ulkoasus on vaan jotain niin täydellistä hipovaa etten kestä! <333


  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi nätti! Mäkin himoitsen uutta reppua, mut mun vanha kukkareppu on vielä hyvässä kunnossa joten haaveilun tasolle jää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ehkä yksi riittää sitten tähän palaan ;)

   Poista
 5. on kyllä ihan sun näköinen reppu <3 ja ansaitsi kyllä oman postauksen- on sen verta hieno <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kyllä sellainen ettei tule ihan joka päivä vastaan, niin ajattelin sitten omaan postaukseensa laittaa :)

   Poista
 6. Aika paljo saa tilata että tulliin napsahtaa :D Yleensä jos tilaat Eu-alueen ulkopuolelta ,pyydä myyjää laittamaan "gift" pakettiin.. Lisäks jos ei tuu tavara sulle niin kyllä se paypal rahat palauttaa.. Nim. kokemusta on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa kuulla! :D Kiitti paljon vinkeistä, on tosi hyvä kuulla muiden kokemuksia tuollaisista itselle uusista jutuista. Ens kerralla sitten tilataan hieman aiempaa viisaampana :)

   Poista
 7. Ebay on vain sivusto jossa siis eri ihmiset myyvät tuotteitaan. Aina kannattaa valita top-rated myyjä! Tullimaksu tulee aina yli 20 euron arvosista tuotteista, joten itse kun tilaan en tilaa tätä arvokkaampaa tavaraa. Ja aina toi saapuminen, se riippuu aina myyjästä. Kiinasta kestää, Briteistä tulee nopeasti ja Kanadasta meni vain pari viikkoa. Tilaan kaiken mahdollisen sieltä ja olen jo ''ebay'' konkari ja aina jos avaan sen sivun tilaan jotain sieltä.. :D Voi kamala. Suosittelen kuitenkin , tosi hyvä ja käytännöllinen sivu!

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä oon kans oppinut jo sen että kannattaa tarkkailla myyjän saamia arvosteluita :) Lasketaanko tuohon 20 euroon mukaan postikulut? Nimittäin jostain lukiessa ymmärsin että lasketaan, ja postikulujen kanssa repun hinta oli 23 euroa, ja siksi jännitinkin mahdollisia postikuluja. Siellä on kyllä hurjan paljon kaikkea houkuttelevaa, ja vaikuttaa kyllä todella yksinkertaiselta ja käytännölliseltä :-)

   Poista
  2. Ootteko ottanu noista tullimaksuista mitään selvää? Jos tilaa toisesta EU-maasta (tai siis EU:n tulli- ja veroalueeseen kuuluvalta alueelta), niin tullimaksuja ei ole. Ilmoitus täytyy tehdä tietyistä tuotteista, kuten alkoholista, ja tääkin liittyy ilmeisesti verotukseen. Ei mitään ongelmia, kun muistaa tarkistaa, että mistä maasta se tuote on tulossa.

   Jos joku mietityttää, niin selkeät ohjeet löytyy tullin sivuilta. Noihin kannattaa tutustua ennen tilaamista, niin ei ainakaan tuu mitään ylläreitä. :-)

   Poista
  3. Hei kiitti, tuota en kyllä edes hoksannutkaan! :) Ajattelin jotenkin, että tullit tulee automaattisesti tietyn summan ylittyessä.. Kiitti paljon vinkeistä, pitää kyllä vielä tarkemmin perehtyä noihin :-)

   Poista
 8. Ihana reppu! :) Oon jo jonkin aikaa miettiny ton mallisen repun hankitaa, mutta en oo vaan tullut hankkineeksi. Oisko joskus mahollista saada postausta, että miten reppu on kestänyt käytössä? Mulla meinaan tuppaa noi laukut kulumaan liian nopeesti nii aina saa olla ettimässä laadukkaita laukkuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti, kunhan vaan muistan sellaisen jossain vaiheessa tehdä! Kannattaa muistutella jos mitään ei ala kuulua muutaman kuukauden sisällä ;) Tosin vaihtelen kyllä laukkua/reppua todella usein, että kovin ahkerassa jokapäiväisessä käytössä reppu ei varmaankaan ole, ja se voi vääristää sitten kuvaa kestävyydestä.. :/

   Poista
 9. Aivan ihana reppu!♥ Itekkin oon aina himoinnu kaikkea ebaysta, mutten oo vielä uskaltautunu tilaamaan mitään. Ehkä jokupäivä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en aiemmin uskaltanut, luulin sen olevan monimutkaista ja vaikeaa.. Olin kuitenkin väärässä, ja tilaaminen oli melkeinpä liian helppoa :)

   Poista
 10. rakastan sun banneria!! :OOO <3
  http://truelifejna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. voi niiin suloinen reppu!:)

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Ihana reppu! Käy hyvin sun taustaankin ;) Itseä epäilyttää e-bay vaikka eiköhän se pienen tutustumisen jälkeen oisi ihan kelpo paikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta, taustan kans kyllä aika samanlainen :-D Kannattaa katella, mulle ainakin jäi pelkästään hyvät kokomukset vaikka itsekin aiemmin tosi epäileväinen olin!

   Poista
 13. Vautsi mikä rakkausreppu! :3 ;-)

  VastaaPoista
 14. Voitko linkata sen repun tähän?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh mulla ei oo sitä tarkkaa osoitetta missään ylhäällä ja tän ostosta on vuosi.. :/ Kannattaa yrittää Ebayn sivuilta selailla, siellä voi tulla vastaavia vastaan! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished