16. toukokuuta 2014

Huulipunavallankumous

Tänään vietetään huulipunavallankumousta. Kuten huulipunavallankumouksen Facebook-sivustolla kerrotaan, ideana on, että tänään huulensa punaa jokainen, jolle naisten sydän- ja hengitysterveys on tärkeää. Huulipunan uskotaan tuovan rohkeutta ja itsevarmuutta, jotka sitten edesauttavat pieniä onnistumisia, jotka puolestaan avaavat tietä suuremmille onnistumisille.
 
Olethan sinäkin punannut huulesi tänään? Tämä jos jokin on hyvä syy värittää huulensa hieman tavallista räikeämmin! Siispä virtuaalinen suukko täältä kaikille huulensa punanneille ja vallankumoukseen osallistuneille <3

8 kommenttia :

 1. Jep, pinkkiä punaa on huulissa!
  Toimisi varmaan paremmin tämä ajatus tässä taustalla, jos mulla olisi suunnitelmissa muutakin kuin istuksia vain kotona ja ajella Kuhmoon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hyvä, kiltti tyttö ;) Suukkoja siis sinne <3 Nooo, ajatushan se on tärkeintä, ja ainakin tietää itse osallistuvansa tähän! Ja voihan ne vastaantulijat matkalla bongailla sun punahuulia ;)

   Poista
 2. Tätä en tiennytkään! Laitanpa sitten heti hieman punaa huulille kun iltavuoroon suunnistan!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä postauksesta oli jotain hyötyä! :) Ihanaa että säkin osallistut tähän, suukkoja siis sinnekin <3

   Poista
 3. Ihana blogi, erityisesti ulkoasu ja kuvat! :3

  http://helja-onesteptomylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. En laittanut punaa, koska olen ruokatehtaalla töissä. :D Muuten olisin harkinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monissa työpaikoissa huulipunan laittaminen ei varmasti ole suotavaa, mutta tärkeintä on että on hengessä mukana kuitenkin! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished