12. toukokuuta 2014

Perheenlisäystä

Eilen meidän perheeseen tassutteli 5-vuotias Burma-neiti Ines <3 Ilmeisesti pikkusiskoni oli saanut idean uuden lemmikin hankkimisesta, ja äiti törmäsi ilmoitukseen myynnissä olevasta Ineksestä. Koko meidän perhe oli aivan myyty Ineksen kuvan nähtyään! Tosin se ei ollut lainkaan itsestäänselvää, varsinkin isä on ollut melkeinpä kissavihaaja (tätä on tosin nyt vaikea uskoa kun näkee isän lepertelemässä Inekselle, joka puskee sitä lempeästi kasvoihin).
 
Ineksen entinen perhe luopui siitä muuton takia. Kissasta kyselijöitä oli 17, ja ilmeisesti äiti teki aikamoisen vaikutuksen kun me sitten saatiin Ines. Juuri Ines tuntui oikealta kissalta meille varsinkin sen jälkeen, kun kuultiin lisää luonteesta. Ines on todella sosiaalinen kissa, melkein kuin koira. Se tulee yleensä koirien kanssa hyvin toimeen, tulee vieraita vastaan ovelle ja on seurankipeä. Ines on myös aikamoinen hienohelma, sateella ei kärsi kastella tassuja pihalla. Se myös tappaa hiiriä (mikä oli siis yksi isän kriteereistä :D).
 
Huomattiin Ineksessä kyllä samoja piirteitä heti kotiin päästyämme! Ines tutki rohkeasti paikkoja, ja tunkeutui jopa mun vaatekaappiin. Se pitää kovasti rapsutuksista ja silittelystä, ja tepastelee mielellään mahan päällä. Uloskaan se ei suostunut sateisella säällä menemään.. Ines on ihmisrakas, ja eilenkin se istui vieressä mun raastaessa suklaata äitienpäiväkakun päälle.
 
Jännitettiin kovasti, miten Ines ja Nasu tulee toimeen. Nasu on siis meidän sekarotuinen koiramme, jolla on erittäin vahva metsästysvietti. Yllättävän hyvin ne kuitenkin tulevat keskenään toimeen, tosin ovat tarkastelleet toisiaan vasta turvallisen välimatkan päästä. Aluksi Ines sähisi Nasulle hampaita näyttäen ja karvat pystyssä, Nasu-raukka tärisi peloissaan ja innokkaana, yritti päästä uteliaana tutkimaan Inestä. Varmaankin luuli sitä jänikseksi :-D Ines menikin turvaan uunin päälle, josta sitten tuijotti Nasua herkeämättä. Viime yönä oli kyllä mennä hermot, Ines ilmeisesti liikuskeli ja Nasu alkoi inistä nukkuessaan mun huoneessa. On hämäriä muistikuvia siitä, että olisin nakannut sitä jollain... :--D
 
Pakko myöntää, että on Ines kyllä ihana pallero. Oon ollut ehdottomasti koiraihminen aina, ja siihen on vaikuttanut varmasti se, ettei meillä ole koskaan kissaa ollut. Ines on siis erittäin tervetullut lisä meidän karvakorvien joukkoon :-) Nyt olisi sitten vaan opeteltava elämään kissanomistajana! Sen oon ainakin jo tähän mennessä oppinut että Ines vihaa sitä, kun sitä yrittää kuvata.. Vihainen hännän läiskiminen alkaa heti kun minä ja kamera ollaan näköpiirissä!
 
Kyllä karvakamut on vaan aikamoisia päivän piristäjiä <3

18 kommenttia :

 1. Aivan ihana!!! Halusin pienenä kissan mutta perheemme päätyikin chi hua huaan ja en luopuisi tai vaihtaisi sitä tietenkään mistään hinnasta! Juuri sosiaalinen ja ihmisrakas kissa olisi ihana perheenjäsen, voisin itse muutettua ottaa vaikka kissan sekä koiran mutta ehkä jätän lemmikin hankinnan myöhemmäksi - sitten kun opiskelut on käyty ym.
  Tuo kisumirri on kyllä hirmuisen suloinen, kissat ovat kauniita ja jotenkin mystisiä. Rakastan kissoja kuten myös pikkuisia koiriakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Mäkin haluaisin tänne omaan kotiini jonkin lemmikin seuraksi, mutta ainakin tässä vaiheessa se olisi hieman hankalaa, joten jää myöhemmäksi :) Kissat on kyllä tosiaan jotenkin mystisiä! :)

   Poista
 2. Oiii ihana uusi perheenjäsen ♥

  VastaaPoista
 3. voi että ihana kisu!! ja toi viimenen kuva aaww<3 itse rakastan kissoja ja seurallisina ne ovatkin ihania, kun jotkut taas juoksevat heti karkuun jos yrittää vähääkään koskea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, seuralliset kissat on tosi ihania <3 Luulinkin kissojen olevan enemmän sitä karkuun juoksevaa tyyppiä, mutta tämä meidän kisuli on ainakin erittäin sosiaalinen ja seurallinen :)

   Poista
 4. Oi ku kaunis kissa! <3 Mulla on kissa/koirakuume muutenkin ihan älyttömissä lukemissa, ni vielä tämmösiä!
  Jospa se viikonloppuna Kuhmosta mukaan otettava Lilo vähä rauhoittais mua tän asian kanssa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep <3 Mullakin on kyllä, ois niin ihanaa saada joku karvakorva Joensuuhun temmeltämään! Mutta eiköhän tää helpota kun kesän Kuhmossa touhuilen koirien ja kisulin kanssa ;) Haha eiköhän Lilokin vähä rauhoittele sua ton suhteen :-D

   Poista
 5. Voi miten söpö kissa! <3 Ihanaa jos kissa on nuin sosiaalinen eläjä, meidän kissa on aina vaan omissa oloissaan mutta ei kieltäydy rapsutuksista :D Kamerasta meidän kissa tykkää mutta ei tajua että jos kamera otetaan esille niin pitäisi pysyä siinä yhdessä asennossa että saa kunnon kuvan vaan alkaa mielipuolisesti pyörimään ja puskemaan kameraa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä myös tosi yllättynyt siitä, miten sosiaalinen tää kisuli on! :) Ines ei tykkää kamerasta, mutta aluksi se innoissaan puski päätään kameraa vasten ja moni kuva onkin sellainen jossa sen pää on zoomattuna järkyttävän lähelle, kun se odottamattomasti työnsi päänsä kameraan kiinni :D

   Poista
 6. Voi miten suloinen! :3 Itse oon enemmän koiraihmisiä ja sellainen meidän porukoilla asustaakin, mutta kyllähän tuonkin mielellään kainaloon ottaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Ines on <3 Täällä kans toinen koiraihminen, mutta tuo kissa kyllä sulatti munkin sydämen :-)

   Poista
 7. Aivan ihana kissu sulla! :)) Niin suloinen. Nätti blogi myöskin, niinkuin kirjoittajakin :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished